Modell och lärare, Wow!

Ja så går dagar fortare än man hinner andas men thats life i guess.
Vad har hänt under veckan? Hm, jo. Jag och Malin har hållt lektioner för projektet, måndag och tisdag plus labbar, vilket gick bra tycker jag men som sagt blir de fel så lär man sig på vägen.
Men vi har lyckats sååå bra med projektet att det är inte sant! Vi är liksom snart klara och jag känner mig bra inför det faktiskt!  Vi är såååååååå duktiga!!!

I tisdags, igår alltså så var jag hos alo(Ni kan gå in på hennes sida och se två av bilderna, en bra fotograf i framtiden, det kan jag garantera!) (klotteris.blogspot.com)  efter Hagsätra och var "Modell" aahha.
Värsta hemma studion med lampor och grejor, det var jag inte beredd på faktiskt! Och lamporna var HUUUUR starka som helst så jag typ dog av värmen faktiskt. Men de fixade sig sen för jag skulle göra några mer vågade bilder så hade inte så mycket kläder på mig och då gjorde inte lamporna så stor skillnad;)!
Men det var kul det var det!! Har en massa bilder nu och nån måste ni ju få se.
Man fick nästan lust att anmäla sig till Slitz efter the "photoshoot" hahha, bara att jag har då kvar att förstora min läppar tre gånger så stort och sen brösten 5 gånger större, sen är klar för slitz!! :O




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0