The red ballon

                     image7

Snön faller sakta men säkert ner

I mitten står barnet med röda ballongen

Tittar upp mot skyn och inser

Att han längre inte är fången.


Hans sorg och rädsla håller på att gå sin väg

Tårarna i ansiktet håller på att torka

Han börjar minnas att det inte fanns någon utväg.

Han finns kvar,han måste fortsätta orka.


Allt är grått runt omkring honom

Han står ensam med ballongen röd

Bara att sorgen och rädslan är bakom

och det enda han vill är att få lite stöd.


Hans liv har icke varit lätt

Förlorat sina kära och nära

Han vet att det inte känns rätt

Att stå ensam, det är ingen ära.


Han tittar upp och ser livet

Repet är löst och ballongen är snart fri

Han har nu förstått att icke ta något för givet

Leva utan sorg och rädsla utan med harmoni.


Han tar tråden

Släpper sakta sin ballong

Nu ler han och känner sig icke förråden

Han ser den lyftas, vänder sig om och sjunger sin sång.



Så fick man tråkigt, och vad gör man då det är tråkigt? sover? nej har sovit ut, ja skrev en dikt vilket många känner till att jag gör då jag inte har något att göra. Nu ska ja käka, magen kurrar som om det är 45 världskriget där, Boom Boom säger det!

tjingeling!!

To Be Or Not To Be

Att vara, att finnas, vad betyder det? Att bestå, att känna, att uppleva, behövs det? Att begå misstag, att förlåta, att begå misstag, är det livet? Att finnas, är det sanningen? Att undra, att frågesätta, att få veta, finns sånt? Att känna smärta, att få vara med om smärta är det rätt? Att känna tårar falla, att känna skrattet finnas, är det okej? Att förstå, att inse och att besluta, är det mänskligt?


Livets vägar kan man verkligen kalla det vägar, livets vägar. Kan verkligen ett liv bestå av allt det skrivet ovan, ska livet bestå utav det? Vem är det som har rätt och vem är det som har fel? Finns det nån som kan säga att man har fel eller finns de nån som kan säga att man har rätt? Är det man själv som bestämmer eller är det någon annan? Finns jag? Vet jag vem jag är? Gör jag rätt av det jag gör eller gör jag bara fel? Finns det de som säger vad jag ska göra och jag gör det? Men varför? Och finns det de som säger något och man gör mot deras vilja, men varför? Finns det folk som gråter för skratt och finns det folk som gråter för sorg?


Att vara med om sorg, att vara med om tårar, att bara vara med är en början på något.


7 days left, happy or sad, whatefack

FREEDAG äntligen freedag!!!!! Nada i skolan hände, bara matematik och biologi plus en halle vid sidan om som heela tiden frågar ifall hon är snygg. Men gumman, Ja de är du, man blir inte fulare för att man inte frågar varje dag. Vi båda vet hur het du är, va nöjd med det och sluta FRÅGA när matematik läraren försöker gå igenom något viktigt va?!;) Nej du är bäst ochdet är halle, det är hon så gillar man inte de hon gör så gillar man inte henne<3<3


Jahapp vad mer då, var i stan idag. WOW, det märks verkligen hur tråkigt det är att shoppa själv. Ingen som kan ge en någon åsikt ingenting, så det slutade med att jag köpte inget. Eller jo! Klart jag köpte något, två varmkorvar och en pepsi, MMmmm!!

7 dagar kvar då, tills man är 18. Då det var ett halv år kvar så längtade man som tusan men nu ju närmare det kommer desto tråkigare känns det. Inte så att man känner sig gammal, men whatefack bara ett år till,guu vilken skillnad. Visst för de som vill gå ut på krogar och röker då kan jag förstå för att det är 18 års gräns men annars inget, Jo man blir ju vuxen också, MM sure! det finns 23 åringar som beter sig som 15 åringar, oj vad vuxen man är pågrund av en siffra. Nej nej för mig gäller det samma sak i guess no difference!

Aja ska slagga efter en film som börjar snart! Pusselipuss
Ps, imorn är det sommarjobb sökandet som gäller, tror att jag har en chans men ej säker får se vad chefen säger!!!

Under ytan

"Det skrattas och det skålas
Men slutar snart i kaos
Någon sparkar och slår en stackare där
Som är helt utan chans
Jag ser att ingen verkar bry sig"

"Advokaterna yrkar på att alla skall frias-för ingen har sparkat eller slagit" stod det idag i metro.
Jahapp, nej men varsegod gå ut och va fria igen,hoppas ni hittar nån ny som ni dödar och som ni sedan inte får något jävla straff för, för ingen verkar bry sig längre.

Jag vet inte änns vem den här snubben var, vad han gjorde, vilken skola han gick i etc. Men det behöver jag inte. Man behöver inte känna nån för att kunna känna medlidande och FÖRSTÅ att världen är helt kaos och blir bara värre och värre. Ibland undrar man bara, bara undrar, vafan vi alla håller påååå meeed?!?
Finns väl inget Piiiiip svar för att ingen verkar bry sig.

Jag hoppas alla de som tycker att livet suger och vill hoppa från en bro, hoppa inte för kolla på människorna som dör varje dag, och dessa vill inte dö. De har bara ingen annanstans att ta vägen, ingen som vet vart de är, inget hus över taket, inget. Så fan, va glada för det liv ni har alltså, varje dag är som en tickande sekund, man vet aldrig vilka jävlar som hoppar på en och slår sönder en.

Peace Out!!!

Allt klagande får jag bara huvudvärk av!

Folk har de hur bra som helst men ändå vill de ta självmord påstår de. LÄGG AV! Skulle ni vilja ta självmord, då skulle ni inte snacka om de och liksomen förbereda er, ni är rädda och fega ta inte ut de på andra och det är ingen lösning om att snacka om självmord, bara för att ni tror att man ska känna säga att ni är bäst och grejer så löser det inte sig på det här viset. Att vilja få uppmärksamhet genom mord och död, BARNSLIGT, och onödigt. Till slut tror ingen på en och vips så kommer ni sluta tro på er själva, vilket ni redan inte gör men what the fack.

Visst va deprimerade, gråt som fan över ingenting, klaga över saker och ting som egentligen inte änns är något värt att klaga över men deal with it self alltså! Eller med nån men inte genom att ge den skuldkänslor att man skiter i sin familj och allt annat bara för att man är rädd att personen ska hoppa från bron när som helst, det är fel.

Gillar man inte sig själv, vem fan kommer gilla en då??

Lagar borde de finnas då inget händer när något går snett ?!

Metro, dagens metro eller någon annan tidning det är det första jag läser på morgonen, om jag nu hinner.
En snubbe blev mördad, notera MÖRDAD, ihjälsparkad liggandes av fler än en person. Vad gör man om de släpps fria? Vad kommer de upp för jävla tankar då? Jo, att verkar inte spela någon större fucking roll om vad man gör, så länge man har de där jädrans pengarna så kan man komma undan hur lätt som helst. DET ÄR FEL! Vilket  ingen verkar inse för de har fortfarande inte fällts för mord. De sägs att det inte finns några, bevis. INGA BEVIS?!?
Vad ska de egentligen krävas för att man ska åka in och få sitta ut sitt jävla straff? NEj nej, det är inte nog med bevis att en snubbe har dött, en människa pågrund av att dessa idioter är sjuka i huvudet så nej då det finns inga bevis. kanske om någon hade spelat in då vore de lite med bevis men nej, han är död han kan inte säga något.
Det är bara de själva som vet och ingen annan.

Sanningen kommer allid fram, hur man än vrider och vänder!

Välkommen till min nya blogg!

image1

Jahapp, detta är då jag i skolan som suger för att alla verkar vara helt borta i sina egna världar. Allt är knas alltså, kanske pågrund av alla ettor som börjat och tror sig äga skolan(NOT) eller för att det är mer än ett år kvar och ingen pallar vänta tills studenten, Fan palla säger jag bara! åka flak och grejer, det är värt lite smärta;)

Fyller år om elva dagar juppiii, arton, gud vilken skillnad. Nu super man ihjäl sig som en fjortis tänker alla men nej.
Blir vikingline och kareoke där!


RSS 2.0