Bungyjump!

Vid sex tiden idag jumpade emmi och cajsa! Jag kunde inte sluta skratta när de föll ner på ett rep hahah. De var såå modiga. Emmi skrattade hela tiden på väg upp och påvägen ner och cajsa garvade också till slut hahaha. Det var kul!

Emmi skulle hoppa själv egentligen, hon hade fått de som present kort men sen övertalades cajsa till slut så de hoppade tillsamans, och kul var de!
Skulle ja haft lösa pengar skulle ja hoppat också men tyvärr så hade jag bara bankomat kort så next time...

Nej men måste vila från tatueringen och bungyjamp blir de lite senare! Mycket senare!

Nej nu ska ja ut, see you later guys!




Bistro Boheme(stamkunder snart eller vad?)

Ja, igår var Jag, Diana och Malin på bistro boheme tror jag det heter och det var jäättee mysigt! Jag och diana har varit där förut så denna gång var de tredje eller fjärde gången nu hahah. Vi satt ute och drack drinkar och det var nice. Tiden gick och jag trodde att klockan var runt halv elva eller något men den var bara nio när vi gick, tänkte fortsätta på Hirshenkeller men man måste ha Id kort med sig där, så vi åkte hem.
Jag blev inte besviken att vi inte fortsatte på toxic eller någon ute klubb, så kul som vi hade räckte de gott och väl med drink i handen och små prat.

Jag kom hem dinglandes men kom hem till slut. Var ganska kyligt ute om jag ska vara helt ärlig!

Vinter jacka imorn då?


Bad bad dream.

I thought i lost you, and my life was over. I came back and you weren`t there. My heart was broken and i  couldn`t breath, i just couldn`t prepare for the life that now was over, life that weren`t there no more. I remember i cried and i cried and i just couldn`t accept the fact, i couldn`t. Cause i felt that you still were around and i knew that you were. And nobody believed me, nobody. But i did, i believed.
And when i heard your name and you said, heeeiii, i knew, i knew that thgis only was a bad, bad dream. Cause you are here, you are alive, and,
I`ve missed you.



Her hair was black and her eyes were blue



ME LIKES THIS SONG!!!! its damn god ya all!

ps. för de som inte vet är de soundtrack till Filmen Ps. I love you

IRLAND, ill come back, soon!

De som inte vartoch besökt irland, snälla gör det. Underbart, helt underbart. Jag åkte härifrån och kom tillbaka som en helt ny olga känns det som. Jätte svårt att förklara men irland resan fick mig att inse en massa massa saker, saker som jag insett förr men inte brytt mig om, saker som jag var rädd för, saker som jag trodde inte kunde vara sanna, saker som jag inte trodde fanns, saker som får en att go crazy, saker som är en del av oss, en del av livet.

Jag ska inte skriva så mycket här just nu, utan lägger upp lite bilder för det är väl vad ni helst vill se och inte läsa en tråkig text.


Ovanför stockholm.



IRLAND!



A hot  leprechaun;)


Me in the garden, Dublin( kommer inte ihåg vad den hette...)


Kilkenny/ New ross i think..






Någonstans påväg till New Ross. Garden( Vi ligger på gräset, trööötttaaaa)


Kennedy


The view from the Cottage or ya :)


The lovely Irland!


The Irish Cows, Muuu they say


Some strange alien jumping around.. pff who can that be? ;)



Soft and green irish gräs!



nu var de slut för idag, har 1400 bilder till såå, börja inte gråta ni hinner se mer soon again.

Nu tycker jag att ni tar och lyssnar på låten som kommer läggas upp här snart!

Godnatt!!




Irish boys, watch out!;)

Hej alla kära o nära!
Idag senare vid tio lyfter planet mot Irland and away we go!
Mitt mål är att inte komma tomhänt utan med en Irish man, så vi får hoppas på det bästa där. Pubar finns så där kommer man vara dagarna långa vad jag vet än så länge ihihhi. Så om en vecka ill be back, i hope!

Tjingeling pling !

IRLAND HERE I COME! <3



Everytime i hear your name, my world stops.

I have tried to forget
Get you out of my head
But the memories won't fade

Cause every time I hear your name
The world stops for a moment



Varje dag är den samma. Varje dag är lättare än dagen innan. Dagen efter, morgon dagen är lättare än idag. Idag, var du där. Idag, idag. Hjärtat som hade somnat vaknade om på nytt, fastän det inte velat. Varför just idag. Varför änns nån dag. Min hals var torr, jag kunde inte andas och ändå var det bara jag som såg dig. Så nära men så långt bort. Så fin men vilken jävel. Jag kände min mage vända sig ut och in, inte bara en gång utan en extra gång. Och för vad? För dig? Ja, för dig. Allt för bara dig. Jag kunde inte andas, bara se, och allt de bara för att de var du som stod där och steg på. Allt bara för att de var du som steg på. Varje gång jag försöker komma över det dåliga, över dig, så ser jag dig. Jag ser dig då jag känner att jag lyckas och varje gång så finns du där. Och vad om inte misslyckad känner jag mig då. Om och om igen försöker jag, om och om igen ser jag par runt omkring mig, som påminner mig om dig, om och om igen hör jag andras problem, kärleks historier, andras lyckan och tårar som påminner mig om dig, men aldrig jag som berättar.  Aldrig jag och det gör ont. Att sitta och le och önska alla lycka till och leva lyckligt. Men aldrig någonsin till mig, aldrig några önskningar om lycka till mig.
Att se dig får mig nästan att hoppa till, av lycka eller misslyckande vet jag inte men du får mitt hjärta att slå, fortfarande. Du var där och du såg inte mig. Så nära men ändå så långt bort. Skulle kunna krama om dig men du är för långt bort, hålla om dig men du är för långt bort,  springa till dig men är du där, finns du där då? Vända mig om och bara se på dig räcker avståndet till. Inget mer, aldrig mer, aldrig någonsin. Aldrig nu, aldrig sen.









 Byłeś dla mnie źle. i jeszcze tęsknię za tobą. dlaczego? dlaczego?
Wiem, że zasługują na lepsze, nie zasługują na mnie, ale to nie boli, że jesteś tutaj.

Boli mnie, aby nie masz jeszcze lewo tam iść.
Czy nie o wiele więcej do zrobienia niż przejść bez Ciebie.
Będę zawsze tęsknię za tobą
to zawsze będzie mój pierwszy.<3

" Dont, get me, upset!"



Jakob är skiiit het! men förifan vad han låter som gay när han berättar om new moon hahaha im sorry men låter verkligen inte som honom..

What do you do when you know something's bad for you?


I should have known
I was used for amusement
Couldn't see through the smog
It was all an illusion

My heart has been bruised
So sad but it's true
Each peep reminds me of you.



Jag har ALDRIG känt mig så här dum. Ja har känt mig dum massa gånger och lurad en massa gånger men aldrig aldrig på det här sättet. Man lär sig av sin misstag sägs de men ibland önskar jag att det inte fanns något sådant ordspråk, för det misstaget gör ont just nu och jag önskar att det misstaget aldrig fanns. Men livet är ett lidandet och vad gör man utan lidandet, då finns ingen glädje. Just nu känns det som om det finns knappt någon glädje alls i närheten. Var jag än söker den så rymmer glädjen ifrån mig. Jag springer närmare och glädjen springer ifrån mig. Och nu orkar jag inte jaga längre. Mina ben är trötta, min själ är trött, mina ögon är torra, och mitt hjärta vill bara sova.




HAHHA " im pregnant"


OLGS IS BACK!

Så var man tillbaka till sverige och vad om inte regn man möttes av när man kom in till stockholm.
Resan var helt underbar, vädret var som fasen bra och jag hade det skit kul och hoppas malin också hade det!!
Vi var ute och festade en gång och det var skit nice! I alla fall att det var mitt emot ermitage(de vita palatset) Det var lampor över alla husen och var sååå fint, var ett tag sedan jag såg det! Vi tog bilder men de var mörk så man såg inte så mycket av oss. Älskade att vädret var så nice, ingen regn bara sunshine!
Saknar Sever konditoriet, det vet jag for sure att malin gillade!;)















More pics will come!


back den 11

Om tre timmaru ngefär går båten till helsinki, därefter buss till st petersbyurg. Första gången för mallan;) i hope she will have fuun!!!

окно gissa vad det betyder? :O

Så hejdå sweden, hello Russia!

RSS 2.0