Love is more than a Word.

When you show me love
I don't need your words
Yeah love ain't a thing
Love is a verb
Love ain't a thing
Love is a verb
 
 

Allt tar sin tid.

Jag klarade inte mig. Nej jag ska inte skriva att jag inte klarade mig. 
Ja, jag fick inget körkort så jag klarade inte mig. 
Men jag fick mycket mer och tack vare det så klarar jag mig
nästa gång! 
Jag vet att jag kan köra, punkt slut. Nu vet jag hur en uppkörning går till. 
Jag grät igår, jag pratade i telefon och jag grät. Jag grät inför läraren och jag grät.
jag satt i ett hörn på rummet och grät. 
Jag skulle ha gråtit nu om inte min pojkvän sagt att han är stolt över mig.
jag skulle ha gråtit nu om inte mina vänner inte vart där för mig.
jag skulle ha gråtit nu om inte min familj sagt att det är inte hela världen. 
Jag skulle ha gråtit. Men idag är en ny dag och jag kommer ta körkortet! 
 
 
vad skulle jag göra utan er! 
Tack! 
 

Nervös!

Fortfarande nervös! Ville sova tills det var en halvtimme kvar men vaknade nu! 
 

Nervös!

Nervös. . .

Dag 1.

Körskolan i Enköping! Dag 1.
 

Dagen började med att mitt tåg var det enda tåget som var inställt mot enköping. Jag kom i tid till körskolan men det vart tajt. Fick börja att köra direkt från pendeltågsstationen med en väldigt trevlig lärare. Det vart dubbel lektion som slutade väldigt bra. Lärde mig tips och saker att tänka på som jag ska göra under denna vecka.
 
Blev en promenad till Mcdonalds efter att jag så vackert parkerat bilen. I minus 17 grader gav jag mig av för att äta. Tänkte idag så blir det ingen lagad mat. Jag är glad att jag tog med mig strumpbyxor, kallt kallt kallt. Men jag glömde vantarna dock.
 
På eftermiddagen satt jag och pluggade lite samt pratade med de som jag denna vecka kommer bo med.
Vi är fyra tejer och en kille. Det sägs att det ska komma en till person imorgon men jag tror hon skojade.. Sängarna är upptagna av alla redan! Fast det finns ganska mycket golv kvar, och en soffa iofs!
 sak samma!
 
vid fyra tiden körde jag igen, enkel lektion. Det var mörkkörning då det blir så mörkt så tidigt denna tid.
Kände av hur halt det var så jag körde sakta och det tyckte han var bra av mig. Stötte på ett hinder på min sida och en bil som var ganska nära men ändå inte, men jag stannade ändå och jag såg att han trodde att jag skulle köra. Men när jag inte gjorde det och stannade så bra, så vart det mer beröm för mig! *stolt*
 
Kl sex så hade jag teori utbildning i två timmar, det var kul och man måste läsa läsa läsa!
Så efter lektionen gick vi alla upp och gjorde tester på datorn. Jag fick 48 av 70, 52 som är godkänt. Så det var itne alls så bra men man ska göra om tills man blir godkänd! Vilket jag ska göra imorgon då klockan är mycket och jag har min lektion runt..... oj inte förens 10.30! SKÖNT! Men ska nog sätta klockan tidigare för att läsa lite och kolla mer på vilka frågor jag gjort fel på!
 
Allt för denna dag!
Ska bli kul att se om jag somnar... läskigt och väldigt konstigt att bo med folk man inte känner. Men samtidigt är alla såå trevliga och chill så det är skönt!!
 
 

Turist för en dag!

Mycket har hänt och lite har skrivits!
Förra veckan fyllde gubben år, stor pojke nu! Det blev bland annat Swedish House OF mafia( den 24 nov) som var hur kul som helst, vilken upplevelse under en kväll!!!! Får gåshud varje gång jag tittar på film snuttarna.
 
I helgen så hade jag en överassknings present som jag höll mig från att berätta, klarade mig!
Det var att jag hade bokat en natt på Nordic Light med lite extra tillbehör som jag kände var passande och bara känna sig som en turist för en dag i stockholm! Det är inte ofta man turistar i stockholm när man själv bor där. Så det såg jag väldigt fram emot och det blev väldigt lyckat tycker jag!
 
Att dricka upp en champange flaska på någon timme för att sen hinna gå i affärer gav ett resultat av lullighet och fullhet, det var kul:P Efter att champangen, jordgubbarna och chokladen nästan var uppäten så vart det promenad till kungsträdgården, titta på julmarknad där. Gå i affärer och äta en Angus biff på Bistro Boheme, mums! Upp till hotellet och vila av sig lite innan vi gav oss ut på nya äventyr, som blev Casino Cosmopol(itan) ;)
 
Kände mig jätte liten där men kändes som att jag och Robin vann mest pengar av de som kallade sig " proffs" så det kändes lyxigt. Hela dagen kändes lyxig för mig.
 
 
Så en bra och skön helg känner jag att det var!
 
 

RSS 2.0