Turist för en dag!

Mycket har hänt och lite har skrivits!
Förra veckan fyllde gubben år, stor pojke nu! Det blev bland annat Swedish House OF mafia( den 24 nov) som var hur kul som helst, vilken upplevelse under en kväll!!!! Får gåshud varje gång jag tittar på film snuttarna.
 
I helgen så hade jag en överassknings present som jag höll mig från att berätta, klarade mig!
Det var att jag hade bokat en natt på Nordic Light med lite extra tillbehör som jag kände var passande och bara känna sig som en turist för en dag i stockholm! Det är inte ofta man turistar i stockholm när man själv bor där. Så det såg jag väldigt fram emot och det blev väldigt lyckat tycker jag!
 
Att dricka upp en champange flaska på någon timme för att sen hinna gå i affärer gav ett resultat av lullighet och fullhet, det var kul:P Efter att champangen, jordgubbarna och chokladen nästan var uppäten så vart det promenad till kungsträdgården, titta på julmarknad där. Gå i affärer och äta en Angus biff på Bistro Boheme, mums! Upp till hotellet och vila av sig lite innan vi gav oss ut på nya äventyr, som blev Casino Cosmopol(itan) ;)
 
Kände mig jätte liten där men kändes som att jag och Robin vann mest pengar av de som kallade sig " proffs" så det kändes lyxigt. Hela dagen kändes lyxig för mig.
 
 
Så en bra och skön helg känner jag att det var!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0