Vill man verkligen flytta efter en sån här dröm? Inte jag.

Sakta öppnar jag dörren, i ena handen har jag en stor kartong och i andra handen håller jag i min katt(som är en katt fast ändå inte, utan det är en schäfer hund fast lika liten som min katt? ) Jag stället ner kartongen som väger lika mycket som jag ungefär så den faller ner egentligen och katt/hunden släpper jag ner och ser den springa in i rummet som ligger precis till höger om ingången. Det står redan en soffa där och fyra andra kartonger. Jag tar inte av mig skorna för att allt är ändå smutsigt och måste göras om så jag går in och tittar mig omkring i "lägenheten". Ett rum och ett mini rum som skall föreställa sovrum vilket jag finner obehagligt eftersom det är bara jag som skall bo ensam och känns tryggare med bara ett rum och ett kök och ett badrum men nej det finns ett minirum. Jag sätter mig ner i soffan och samtidigt som jag gör det så hör jag vattnet rinna i badkaret. Jag går dit och tänder lappan som inte tänds( den måste ha gått sönder ofcourse) Jag stänger av vattnet och stänger dörren till badrummet. Hur i helsikte sattes vattnet på? Och det var inte på när jag kom in?
Jag går till köket, tapeterna är inte så värst snygga men det är inget att förvänta sig vid sin första flytt tänkte jag. Jag öppnar skafferiet för att se hur det ser ut och det är fullt av godis och kakor och en massa saker som jag aldrig sett förr. Vid samma ögonblick som jag ska stänga skåpet så hör jag något röra sig där, jag skricker till och tror att det är en mus men nej. Det första jag ser är en massa röda prickar och tills slut kliver små små, verkligen mini små jultomtar fram. Deras ögon lyser rött, för att de ska se bra, lika rött som typ vampyrens ögon(vet inte om deras ögon är röda men så ni fattar hur läskigt det såg ut) Lika små som min tumme. Deras luvor är längre än vad de själva är och trevliga var de inte, i alla fall inte med svärd och yxor i händerna. Jag hoppar till och skriker samtidigt som jag hör en massa pip i skåpet, sånt pip som tinitus kan ge en, knäll pip.

Sen kommer jag inte ihåg vad som hände för jag vaknade av min väckarklocka men en fråga till er:
Vill man verkligen flytta nu efter en sådan dröm eller? Inte jag haha. Inte så att det finns mininini små tomtenissar med yxor och värsta långa luvorna men det var lite läskigt för att vara min dröm speciellt jag som planerar att flytta inom de närmaste 100 åren... creepy. Och att min katt var en schäfer hund fast ändå inte? What the, vad är det för tecken eller vad ska det betyda? Att jag vill ha en hund? Råd?


God jul, kanske lite för tidigt

Oh how much joy it is at Christmas time
The spirit of giving is in our lives, oh
Oh, how much joy it brings to see the ones you love
This year's gonna be the best Christmas because

There'll be family and Christmas cheer
Peace and goodwill to all men
Everybody is home for Christmas
Everybody is home
Sneaking a kiss under the mistletoe
I want a white Christmas so let it snow

Friends come together as we decorate the tree
This is the time of year to live in harmony, oh
Angels watch over as we put the kids to sleep
(It's Christmas time)
And when they awake their smiling faces
Make it all complete,


Kanske lite tidigt med julsånger, men hallå jag var ute idag och skulle handla host cola host och klockan var runt halv nio på kvällen, men jisses vad kallt det var! Jag fick nästan lust(fast orkade inte var för lat) att hämta mina vantar. Serisöt jag frös, i alla fall mina fingrar... stackarna.. Men alltså jag lovar nästa vecka så kommer det snöa. Och why not, jag vill ha jul nu, i alla fall en VIT jul ingen slask och smuts jul, utan VIT snö och fina gröna julgranar och en massa presenter och glädje.
Har märkt att på julen, jävlar vad alla är urgulliga och snälla, de flesta i alla fall.
Ja får redan lust att handla julklappar, men lite för tidigt säger ni då. Men serisöst, vill ha julmarknad och dricka varm choklad när det är kallt ute. MM Mys pys! Mina pengar kommer ta slut som om vinden inte fanns innan jul hahah, jag och julklappar det går inte. Köper jag en så måste jag forstätta köpa tills pengarna tar slut, fyfy!

JAG KOM PÅ!

EN LÅNGVARIG FÖRLOVNING!
Så heter boken och filmen som jagska kolla på snart! Den är bra, boken:)

En film, hjälp!

Så här ligget det till att lilla olga har läst en bok för länge sedan och det ska finnas en film men hon kommer inte ihåg vad boken heter. Så hjälp mig jag ger er en liten bakhistoria om vad boken handlade om.

Det är en pojke och en tjej som är barndomskompisar(kommer inte riktigt ihåg) och det blir kära i varandra när de är små, sen åker han iväg till krig, typ andra världskriget och när han kommer tillbaka så har han förlorat minnet. Men en grej kommer han ihåg och det är att tjejen haltade när hon var liten så han vet typ att det är hon.

Im not sure om det var så här men om någon känner igen så please, vad var namnet på boken????
har tappat bort den och vill veta nuuunununuun!!!!

DET FUNKAR!

YES! Sa ju att jag inte skulle ge upp! Efter fyra timmar så funkar det, är man proffs så är man!
Nu ska ja äntligen börja skriva ut kundernas bilder!!!!!


Im happyy!

bajskorvar!!!

Sen klockan kvart i elva har jag försökt få igång labbet, allt funkar förutom digitalframkallren.
Papperjam in processor 7 och 8 man ba TYST! för jag har öppnat 7,8 sammanlagt nu femton gånger, plus att jagh ar öppnat allt som går att öppna(läste i en stor grön instruktionsbok) och ändå så vill den inte.. starta om gör man men den bara bråkar och bråkar med stackars lilla mig... Aja jag ger inte upp! Ska äta lunch en snabbis och försöker igen!


im out

MMmm smaskigt värre



MM hallon smothie!!!! eller hur det nu stavas, vill haaaaa!!!! men har inga hallon:(

To be or not to be

Idag jobbade jag och det var ett tag sedan jag gjort det. Var jätte rädd att glömma en massa saker men det gick hur bra som helst! Ska jobba imorn också och då börjar jag lite senare som tur, får sova ut lite. Jag glömmer alltid att expert öppnar elva, så jag tror att den öppnar tio och brukar komma halv tio för att liksom starta upp labbet som vanligt men nu har jag lärt mig att det är ELVA på söndagar och jag kommer inte halv tio då.. (bara för det så gör jag samma misstag imorn också hahaha)

Nej nu dudes, ska jag sova annars kommer jag var Jäääääteteee trött imorn!

Har pluggat fysik idag btw! Känner mig jätte duktig, har glömt en massa men jag kommer ha tid att komma ihåg allt, trotsallt så är fysik B 150 poäng och inte 100 som jag trodde, så jag hinner!

So long suckers!( nej skoja inga suckers här inte)

IM OUT

Extreme home make over

Damn, kan jag sluta gråta till varje avsnitt eller?
Varje avsnitt så gråter lilla olga, gråt snyft gråt snyft. Jag gråter tom när folket ler där fast då gråter jag av glädje, glädjetårar.
Men att fem personer eller hur många de är kan förändra en hel familj, hur fantastiskt är inte det?
Undrar hur många familjer eller människor man skulle kunna förändra om man var vi säger hundra tusen människor som hjälpte andra?

Ibland är det hur underbart som helst att kolla på det här, för det får mig att minnas att hur skitit världen har blivit så finns det, det finns fortfarande människor med hjärtan kvar, med kärlek och givmildighet kvar. Folk som bryr sig om inte bara sig själva men om andra också.

Jobb imorn så ska sova! Ska bli kul att stå i labbet igen med en massa och nu säger jag EN MASSA bilder.
tjingeling pling plong!

Im out!

Freeeeedoooom

Vad är frihet? Om ni har några åsikter om det så kom gärna och skriv, vad är frihet? Är det att man är fri och kan göra vad man vill, och hur man vill eller finns det gränser vare sig om man är fri?

Så kom med åsikter om ni nu har? Vore kul att veta vad andra tycker och tänker.

När det sägs att man är fri, är man verkligen det eller finns det något som stoppar en från att vara Helt fri?




Första Skoldagen.

Vad händer jo , Olga får för sig att skolan börjar åtta så hon går hemifrån sex för att komma halv åtta för att kunna möta malin, men sen visar det sig att lilla Olga kommer på när hon står och väntar på pendeln vid sju tiden att Oj shiet juste vi började ju nio och skulle mötas halv nio, så det slutar upp med att olga kommer en och en halvtimme tidigare. NERVÖS eller what?

Nej men det var nice faktisgt. Inte så stor klass and me likes it! Vi har redan fått uppgifter och vi ska börja läsa religion, äntligen något icke Natur liksom. FAst som sagt så finns kurserna Fysik b och kemi B kvar, cause you know it, jag är redan klar med alla matte kurserna, det vill säga,A,B,C,och D! Stolt men sant. så det blir lite chill. Och sen visade det sig att det inte var alls många som valt psykologi B så det blir ingen därför får jag typ ta filosofi, vilket kan också bli kul, att filosofera lite kring livet och dess mening.

Vad är ett liv egentligen?

Ajuste en till grej, vi har som uppgift att ta en bild på något som är Heligt för en själv. nu när vi ändå ska börja med religion så. Men bara för att det är heligt så behöver det inte vara just en synagoga eller en kyrka eller en moske. Jag kanske tar en bild på en sten och tycker att det är heligt för mig för att den är alltid på samma plats om ingen annan jävel sparkar på den och den behåller alltid samma vikt och längd och lugn och ro. Inte som kvistar som rör sig då vinden kommer. Det kanske är heligt för mig eller havet, att vara vid havet får mig att känna sig helig och vad är Helig? Det kan ju vara vad som helst, för varje individ i sig då. För mig kanske heligt inte alls har något med Gud att göra, utan det är något som får just Mig att trivas, som att vara på stranden är något heligt just för mig. Svårt att förklara men ingen som get it i alla fall. Måste hitta något som är just jag? Och vad är det? Vart känner jag mig bäst och heligast eller lugnast, bekvämast? Svårare än vad man tror....

Aja nu är det bädddags! Fick ett brev idag också, var rädd att öppna det men Im glad for the information som fanns inuti brevet. Ganska coolt att skicka brev, varför finns datorer? när vi kunde fortsatt att skriva med fjäderpennor och inte få något virus på köpet liksom.

Imorgon är det Dag två för mig, just en så länge har det gått bra tycker jag, och jag trivs mycket mycket mer faktisgt än vad jag gjord de senaste two years.

Im glad!

Tjingelingpling!!!



Skola again, aaaah

Ja då var det dags att sova lite tidigare idag barn, och vet ni varför? Jo för att lilla olga ska börja skolan igen imorn, sista året, juppi eller inte juppi? det får vi reda på senare imorn! Men nu ska jag sova för det är skoldags imorn!

Peace out!

Mer kommer take it easy, 1000 kvar;)












Han trodde verkligen har "dödade" draken Sååå sööööt!!!

Mer pics from the GOtland



















Skola here I almost come!

Nästan så är det skola men inte än, nu är det bara måndag eller tisdag kvällmorgon och på onsdag börjar allting igen...
Läskigt men sant så är lilla jag rädd. Fast fick höra idag av Mufasa att jag äri nte den enda nya människan på jorden som börjar i hennes klass utan en snubbe, I hope he looks nice!! Mmmm då har jag något att göra på lektionerna i alla fall, kolla på honom. Eller så kommer jagi nte vilja vara pålektionerna för att det visar sig att nya snubben är wako wakoo.

I alla fall så idag var jag i Rönninge gymnasium och snackade lite med syon etc. Ska kanske få hoppa över till spanska 5 men jag måste fortfarande göra steg 4 fast det kanske jag kan göra samtidigt som jag gör steg 5 eller? I dont know, we will seee.
Sen försökte jg och Mufasa klura ut lite på sagan som ska handla om 1700 i stockholm eller sverige, på bellmans tid i alla fall. Så ifall NÅGON HÄR UTE, vet vad man åt på den tiden, hur prostituerade kände sig och behandlades och hur männen var, skriv mer än gärna! Det kommer uppskattas.

Min nyckelpiga btw som jag trodde hade övergivit mig, jag hade fel den var kvar på morgonen fast på en annan del av väggen. Jätte söt. Jag tyckte att vi fick nog med varandra och att vi kunde säga adjö så jag släppte den på en av min moders fina blommor at the balkongen.

Idag var jag på jobbet också, pratade lite with the Boss, vi schemanlagde tiderna som jag ska jobba, helger då för jag kan inte annars och sen pratade jag lite med Pia som nu lär ut sin dotter.Skit bra lärare, utan hennes skulle jag inte änns veta hur man får igång en dator i fotolabbet, so all kredit goes to Pia.

Nu ska ja slagga så tjingeling pling pling !
Imorn blir det handla böcker och pennor och sudd, funderar på nallebjörnar och hjärtan på ? vad tycks?

Im OUT!

Nyckelpiga Nyckelpiga flyg flyg flyg flyg flyg!

Jahapp då satt man här vid datan och kollade lite på film och så märker jag att något kryper på mitt bord. And guess what? Det var en nyckelpiga! Den var jätte söt och rädd för min katt. Som tur tog jag bort kisse missen och lade lilla nyckelpigan på ett av mina viking line spel korten, så den skulle få en lite mjukare yta att sitta på.
Sen från ingenstans så försvann den då jag ringde ett samtal:( Jag som började lära känna den så bra så sticker den när jag väl lärt känna that bastard! Men var kul så länge det varade.

Ska kolla på en till film i guess

Ps: Hittade mina betyg btw, puff säger jag bara annars kunde det ha gått risigt till i min nya skola..

peace out yao!

Sleeppy sleeppyy

Vaknade för typ två timmar sen och är fortfarande seg! Måste ut  annars kommer jag somna igen typ. Skulle lägga mig tidigt igår men det blev inte av istället la jag mig fyra typ. Spelade kort på slutet och innan det så skrev jag brev. Vilket jag måste posta annars kommer ju det inte fram..

Har städat mitt rum idag faktisgt, har hittat en massa gamla grejer, så som gamla bilder, gamla brev, en massa kvitton som jag skulle spara för att moster kim skulle hjälpa mig med ekonomin(vilket aldrig blev av) ;)

Nu ska jag typ gå ut tänkte jag fast nu såg jag att det spöregnar!!!!!! så vi får se, men orkar inte sitta inne i alla fall. Och imorn ska ja till jobbet för att snacka with my boss! Han är skön !

Aja ska käka något nu!

Fiskarnas tecken och Kräftans

Fiskarna är känsliga och sårbara och har inte något skyddande skal.
I brist på detta skyddshölje döljer Fiskarna ofta sina äkta känslor och spelar en livets teater. Och trots att de är blyga, dras många av dem till teatern och blir utmärkta skådespelare med stor intuition. Fiskar har lätt för att känna medlidande med de sjuka och svaga. Osjälviskt hjälper de alla de kan, var, när, och hur som helst. Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens tecken. Den som söker svar och aldrig får dem.


Det läskiga med sånt här är att det stämmer ?!?!?!?! I alla fall på mig. Eller på någon där ute också kanske?

Fiskar har lätt för att känna medlidande med de sjuka och svaga. Osjälviskt hjälper de alla de kan, var, när, och hur som helst.= Olga eller har jag fel?



Kräftor är roliga att umgås med. Deras humor är sofistikerad och varm på ett mänskligt sätt. De älskar att skratta, och de kan mycket väl skratta åt sig själva likaväl som åt andra. De har en ren magisk förmåga att få t. ex. hushållspengar att räcka till. Trots att de aldrig känner sig riktigt emotionellt. Hem och familj och de allra närmaste. Godmodighet och välvilja. Man bör minnas att Kräftan är ett kardinalt tecken, varför de mjuka känslorna har en tendens att dominera omgivningen. För Kräftan styrs tillvaron av känslor och därför bör känslorna styravärlden. Den som beskyddar väntar inte på att efterfrågas, utan tränger sig på och lägger beslag på de beskyddade. Kräftan säger till exempel gärna: "Hur mår du?" eller "Jo, men jag bryr mig ju om!"

Vänlig, känslig, sympatisk, livlig fantasi, starka faders- och moderskänslor, omtänksam och beskyddande, försiktig, patriotisk, orubblig, klipsk, sparsam, emotionellt välutrustad, utmärkt läggning för husligt arbete



Och det här stämmer så jävla mycket in på min kära fader! Hans humor får alla känna sig bra. Han skrattar och får andra att skratta non stop och hur egoistiskt det låter så är jag, min mamma och min halv syrra det närmaste och käraste för honom. Miss you!!<3

Hur det var och hur det blev!


                                                   BEFORE                                                                                         
 
Den här bilden blev lite suddig, men fan kameran är inte liten!


                                                     AFTER




Så så blev det typ. Så rött eller orange eller hur det nu är på AFTER bilden, så blev det inte helt , utan det är ljuset eller flash som gör att det ser ut så, men annras blev det typ den färgen eller egentligen inte röd utan ljusbrun!!!

Blev det fint? eller borde jag behållt min mörkbruna färg??

sova till två och färga håret

vaknade två, oopps jag som tänkte vakna vid tio men men la mig tre så klart jag måste sova ut!
Måste dock ändras innan jag börjar skolan annars kommer jag komma försent och försent... inte bra. Jag som måste vakna fem nu istället för typ sju eller tio. Så måste verkligen klara av att lägga mig vid nio tiden för att klara att komma upp sen. VIll itne komma försent det här året, inte i en ny klass i alla fall, pinsamt ju....
Tänk så kommer jag inte in? Eller alltså jag är inskriven i skolan men menar att jag inte kommer komma in i själva klassen if you know what I mean, kanske slutar upp med att jag sitter i ett hörn för mig själv och det vill jag inte:(
MEN I ALLA FALL! Nu till håret.

Köpte färg igår och det blev lite skillnad men inte så värst mycket. Fast om jag färgar en gång till då kommer jag bli typ mörk blond, vilket vore coolt men vet inte. Nu är jag ljusbrun i alla fall, var ju mörkbrun innan de som inte vilket är min naturliga hårfärg och nu blev jag ljusbrun. Kameran gör så att man inte ser alls men jag ser och jag vet så thats the important thing! Men kan ta upp en bild så att ni får se.
Har en till låt som jag gillar,Hot n Cold heter den och det är samma artist faktisgt :

It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You don't really want to stay, no
But you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down


Har fastnat på låten, den är ju hur bra som helst!

This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

Jävla politik! ÄR ni blinda eller, dumma georgiens president jävel alltså!


Pic från cosmonova


De där monstret i 3D är hur creepy som helst, speciellt om den kom upp mot ens ansikte, jag svär jag kunde nästan röra honom, jag lovar!



Den enda bilden inomhus där freckles inte Rörde på sig, där tog hon en lite vaccation vid stenarna som tillhörde nästa bild:




  Och innan inne på museumet då freckles tog bild på min kompis så blev han rasande för han hatar att man tar bilder påhonom så han såg ut så här:


Cosmonova 3D

3D, det är fan coolt att se på Cosmonova speciellt men efter ett tag så blev man van, liksom hur många gånger ska en haj komma och äta upp mig?
Annars var det kul att ses med freckles och mufasa(may I call you that? for a while=))och det var lite läskigt i början*hihi* att se den där 3D. Men i alla fall!  
Sen vandrade vi runt på museumet där också, kollade på människorna förr och liknande. Fanns levande fiskar där bland alla djuren det var lite coolt, som ett mini akvarium. Apropå akvarium så har jag fått lust att skaffa lite fiskar. Jag vet jag vet att jag har en katt men ett litet akvarium där katten inte kan hoppa upp och ha svansen i vattnet som den hade förr=)

Kom hem bara nu eller en halvtimme sedan okej en timme sen. Har köpt hårfärg så vi får se hur det blir och när det blir av. Vågar inte göra själv fast freckles gjorde det nyss så? Tänk så färgar jag en sida bara, hur fint blir det till skolstarten!

Ska ladda upp lite bilder från todays show så återkommer jag sen!


I always cared

Darling, I never showed you.
Assumed you'd always be there.
I took your presence for granted.
But I always cared

Although, the sun will never shine the same, I'll
always look to a brighter day.
and im Sorry, I Never told you, all I wanted to say


Pic from Gotlandish

På väg till Gotland, fyra på morgonen

Someone is tired..

"Där är ju muren, nu är vi framme" trodde Olga.

Vad är det första Olga gör när hon ser ett får? hoppar upp på fåret!



Här ser vi det nya modet!

För en stund trodde Malin att hon var lejonkungen. Det här känns svårt att säga men jag måste för ditt bästa, du är inte mufasa..


Olga leker Coool on the beach!




Mer kommer!


And we are Back!

Kom inte idag då utan den 10 men har varit trött sen dess och inte orkat skriva. Gotland gotland gotland, dit måste jag igen! Medeltidsmänniskor och brända mandlar, kan det bli bättre? Det kan bli sämre dock eller blev. Vi hade regn typ hela hela veckan så det var inte alls så lyckat med det men annars var det chill!
Har en massa massa bilder så de kommer upp lite då och då måste välja vilka som är vackrast ¨på jorden är och sen får ni se de.

Vi åkte ju till Malins morbror där vi en massa tomater , typ 6 olika sorter i think, skit goda och de var hur snälla och coola som helst mot oss, det var trevligt trevligt! Och när bussarna inte gick eller vi var för trötta för att ta halv tio bussen så fick vi skjuts, vilket var huuur snällt som helst för de bor inte i visby visby utan typ en kvart utanför!

Nästa destination Ryssland för oss? fast det blir om ett par år typ så man hinner vila sig från den här resan!;)

Vad mer vad mer, det finns hur mycket som helst men det tar man inte här och orkar inte heller. Jag är i alla fall glad att vi åkte vare sig hur vädret var.

Nu ska jag checka lite på bilderna så återkommer jag!

Ps: Sommarlovet är snart slut and it sucks fast ändå så vill jag att allt ska börja igen så att det tar slut och man går ut fast ändå inte för jag vill inte börja universitetet och sen vet jag inte änns vad jag vill fortsätta läsa.. psykolog är det enda jag kommit på men jag går fel linje for that matter.... Ds

Papagallo+Hagsätra=Wonderful!



Pappagallo, Mm still wonderful!! Hagsätra och Pappagallo, vad skulle man göra utan!?

 Malins mat

Olgas mat som inte alls ser god ut
Pizzan var nice men skinkan njaaa borde tagit spagetti och bolognese=D


Världens godaste Pizza Sallad, alltså den knäcker alla restauranger !!!!


The old hagsätra skolan!






Jag leker monkey


Jag och cola= Ett




Gotland here We come!

Den som inte är beredd att förlåta andra förstör den bro han en gång själv måste gå över.

smart citat, dont you think?

Imorgon eller idag om fyra timmar då jag ska upp say goodbye to stockholm, för då bär det av till, till GOOTLAND!
Hoppas bara det inte är lika piss väder som här.. regn hela dagen ush. Fast ganska skönt i alla fall, som de har varit de senaste dagarna så har vi här behövt lite vatten över oss. Jag har packat klart och egentligen är det bara hopp i säng nu. Katten sitter på min kudde och kollar på mig med blicken:" Fan klockan är över tolv, jag är trött snart pruttar jag på din kudde" Nej men hon brukar sova innerst på min ena kudde faktisgt ganska gulligt=)

Jag är inte änns trött.. det blir alltid så när jag ska åka någonstans haha, vill inte sova. Har inte mått så bra de senaste dagarna btw, i dont know why men det har gått över och i hope att det inte kommer tillbaka för då fan!

Aja nu börjar jag gäspa verkar som om jag är trött.. Får se om jag inte har glömt något hm.
Tandborste-check
Shorts-check
underkläder-check
strumpor-check
badkläder-check
mobil-check
pengar-check
idkort-check
hm något som fattas, JA fan, min andra bebis Nikon of course!
Ska packa ner honom nu, så får han sova i min väska! och batteriladdaren till honom annars orkar han inte en hel vecka!

So long suckers!<3<3

RSS 2.0