Vad gör man vad gör man



Jag visste att allt skulle förändras då jag åkte till sydamerika 2006 och det gjorde det men jag visste att det skulle bli också som det blev. Att det skulle ta slut förr eller senare, trodde aldrig att du skulle offrat dig så pass mycket för mycket, och att hon skulle ha uttnyttjat dig så mycket i så lång tid...

Vad är det vi människor gör och ser när det är som värst? Blundar vi för mycket för att inte bli sårade eller vågar vi bara inte öppna ögonen för att förlora den man håller nära?
Vi förlåter om och om igen, vi stänger ögonen om och om igen och inser inte vad som egentligen händer. Folk omkring oss varnar och varnar men vi blundar och blundar och hoppas på det bästa. Att man kanske kan få tillbaka personen man lärt känna i början, att det kanske ändras, att det inte fortsätter som det gör. Men ändras det verkligen? Och öppnar vi verkligen ögonen till slut för att inse sanningen?

Jag gjorde det, jag öppnade mina ögon i början av februari och jag insåg saker jag inte insett förr. Jag insåg sannigen som jag blundade förr i åratal. Var rädd att bli sårad och såra. Var rädd att förlora och bli förlorad men nu känns allt lättare och bättre. Vi måste lära oss att ta smärta och hantera den. När det är som värst, det är då vi inte får falla och hamna på botten. Det är då vi måste ställa oss upp, öppna ögonen och kolla. Glömma inte vem vi är och bara fortsätta. För det är inte alltid vårt liv är ett helvete, inte om vi tillåter det att vara.

I WANT GO BACK!




Solen, värmen allt. Nu när jag skaffar mig en bättre kamera, då måste jag till sydamerika för att ta bilder, det kan man inte missa alltså. Sist jag var där i en månad, kom hem med över tre tusen bilder!
<3<3

=( =(

Det verkar som om jag ska sluta här i gallerian.... eller alltså flyttas till Hötorgets labb istället.. =( thats tråkigt ju. Fast han sa att jag kunde typ jobba hela sommaren där, det är ju lite positivt men ändå inte..
Jag som gillade det här.. .

Aja nu ska ja hem i alla falll....

Hejsan svejsan!

Idag är jag på jobbet igen, skulle itne jobbat idag egentligen men de frågade och jag sa att jag kunde.Imorgon har jag ledigt för imorn så kommer Pia tillbaka till jobbet =)
Ska försöka göra klart allt idag och sen gå hem och chilla! Sommarlov trots allt.
Nu fick jag reda på att jag jobbar nästa fredag till söndag, thats coolt. Fast då ska lilla jag stå i kassan istället för labbet som jag är mer van vid. Måste lära mig lite mer om kameror och andra apparater som säljs, annars blir det lite pinsamt om man inte kan när kunderna frågar: vad är det för skillnad`?
Det är viktigt, det är viktigt.


Just nu är det chill, inte så många i affären och inte så värst många beställningar heller. Håller på och tar ut lite analoga som ska vara klara om två dagar så det är ganska lungan idag. (bara för att jag säger att det är lungt så kommer det komma en tusen beställnignar snart... blir alltid så hahaha)

Tjingeling pling pling!

MÅSTE HA MIN KAMERA NU NU NU-

ps: Funderar på en Sony a 350, istället för nikon d 60 eller canon eos 40d..... JOOBIIIIGT VAL!!!!"  speciellt när man  itne är så värst rik också...

Pazor, Pazor ryssland, fy skäms!

Ja då sitter jag ännu en gång hos kussen och vi kollade på ryssland och spaninen det blev 3-0 till spanien.
PAZOR säger jag bara, FY FAN, vad hände med ryssarna? Var ni drogade eller hotade? Ni vann över Holland osm jag trodde skulle ta hem hela Em, men nej nej ni skämde ut oss alla.... FY.
NU är jag arg!


Tragiskt, tragiskt. Jag kunde spela ensam och göra femtiofem mål.

Diana säger:
" Ryssarna stod och tittade på spanjornerna som om de vore presenter, synd att de glömde ta med sig present papper och rosetter, kanske skulle det ha hjälpt, pazor rusia"

Aja bajskorvar bajskorv 

=( =(

Ingen bra dag för mig. Sa en JÄTTE dum grej så att typ kunderna hörde... fan kommer få sparken när som helst typ. Aja hoppas de förstod att jag var en retard människa heheh...:(
Känns som om det itne är jag idag, alltså är inte alls mig själv... fan, är nog för trött eller något. Säger saker jag inte tänker på.. Vågar knappt gå ut nu och gå hem. Får sova i labbet typ haahah
nej men ska hem och ta en kall dush och ta fram den riktiga god och glada olga!!!



ingen tjingeling idag inte!

bajskorvisar

Damit jag har fortfarande inte fått min lön:( kanske itne får den?!?!?!

Tänk så tror de att jag jobbar som volontär? Ooppps säger jag bara hahah för det gör jag VERKLIGEN INTE muhahahaha
måste ha cash nu, kläder,resor,mat,mat *mat gånger godis och olgs grejsmojs.I need it now.

Måste köpa present till Cesar också! Det vill jag och har lovat mig själv att göra det. Vet dock inte än vad, Harry potter lego? eller Star Wars lego? Vad tycker ni? Tips till en 7 åring?


tjingeling!

No goodbyes




Just let it die
With no goodbyes
Details don't matter
We both paid the price
Tears in my eyes

Varför saknar jag dig varje dag? Folk jag ser som påminner mig om dig och vår vänskap, får mig att minnas och det gör ont. Vi sa aldrig hejdå, bara puff och inget mer..
Måste det bli så?!!?!?!? Konstigt nog kan jag inte glömma och det är förjävligt att ha dig kvar men ändå inte.


Klutt

NU HAR LILLA JAG ÄNTLIGEN FÅTT MAT I MIG, EN MCFEAST MENY MED PLUS MENY, hör ni, PLUS MENY!!!

Mätt och glad är jag!

Tjingeling ling pling!


bajskorv gånger dubbelt

JAG HAR DÅ FORTFARANDE INTE FÅTT NÅGAR CASH PÅ MITT KONTO VILKET INNEBÄR ATT JAG HÅLLER PÅ OCH DÖR AV HUNGER HÄR. VILL HA LUNCH NU MEN KAN INTE TA DEN FÖR ATT JAG HAR INGA PENGAAAAR. cPCPCPCPC
MAMMA SKICKADE ÖVER VID ELVA TIDEN MEN JÄVLA SWEDBANK ÄR SEGA OCH DÄRFÖR SÅ HAR DET INTE KOMMUIT IN NÅGOT=(

AJA FÅR VÄL TUGGA TUGGUMMI OCH DRICKA VATTEN(GUU VA MAN BLIR MÄTT!)


bajskorv

JAG KOMMER SVÄLTA IHJÄL IDAG!
Mina pengar har inte kommit som de skulle och jag har inga pengar med mig för jag litade på att de skulle anlända till mitt kort men nej det har de inte gjort än, alltså innebär det att stackars lilla olga får gå hungrig idag... inte kul inte kul. Jag som hade lust med Mcdonalds idag*igen* Hihih


Hör av mig om jag överlever på vatten!

tjinge....

back to home

Nu har jag stängt ner alla aparaterna som finns i labbet, bara fläkten kvar, men den tar jag sist.
Är ganska trött faktisgt och det var inte min dag idag, gick inte så lyckat eller jo fast inte som jag hoppats att det skulle gått.

Vill hem och ääääättttaaaaaaa maaaaat, riktig mat.Min lunch liksom bestod av cocacola och a cocacola... fy skäms på mig jag vet men dumma jag hade inte mer cash med mig.Men imorgon gör vi inte samma misstag som idag utan tar med sig pengar så att jag kan käka riktig god mat!

Tjingeling! Hörs hemifrån!



så trött är lilla jag ! =(

Ganska mycket på G

Okej nu är det ganska mycket på G!
Kunder kommer och går och beställer en massa bilder som måste skrivas ut och det värsta är att de bestället en timmes bilder!!!! alltså har lilla jag en timme på mig att ta ut en massa bilder så att kunderna blir nöjda och glada att allt kommer i tid. Och det gör det! för jag är proffs här va=) nej skoja men lite proffs; )


Börjar bli hungri och har bara 18 kr kvar... glömde ta med mig mer, fel brallor= fel pengar...
Men jag klarar mig, får ta en hamburgare eller något och inte glömma cash imorgon istället!!!=D

Nu blev något klart, hejdååå!

Hej igen!

Ja och nu några sekund minuter senare så funkar allt bra= )  Im glad!
Håller på och tar ut några analoga rullar som sedan skall bli till riktigt bra expert kvalite papper. Har ungefär 15 beställningar att göra så har en del för mig, allt är dock tills imorn men det är alltid smartast att göra det idag så att allt är klart tills imorn: )

Vädret är hur perfekt som helst, sol och glada människor ute och jag är på jobbet haha. Alltid så, när man inte har något att göra så regnar det och man kan inte sola men nu när jag har något att göra som att jobba så är det varmt och skönt ute och nu Ska man sola liksom. Men men vad gör man!

återkommer senare igen =)

tjingeling pling pling!

Ps: jag är sugen på mjukglass: ( Var ett bra tag sedan jag åt det....
Ds.

På jobbet

Hej allehoppa! Då är man at work igen! Kom hit klockan nio på morgonen redan men det visade sig senare att vi började elva. Allt öppnades elva, så jag kunde ha sovit en timme till men men. Jag åt en liten frukost eller Murkost som min kusse säger, på Mcdonaldsen och sen satt man och väntade i timmar tills affären öppnades.


Nu står man i labbet och försöker få igång skrivaren,sen stora av de stora. Står att jag måste vänta tills den har värmt upp sig, men fan, den har hållt på i över en halvtimme snart. Aja jag får väl ha lite mer tålamod och vänta.

Jag längtar verkligen tills min lön kommer, VILL HA EN SYSTEMKAMERA! Ta bilder och njuta av sommarens sol!




Hör av mig snar t igen, när skrivaren har satt igång=)

Tjingeling än så länge!

Behöver jag änns säga något? =) GO RUSSIA AGAIN!½





VI ÄR HELT ENKELT DUNDER BRA!!! GO RUSSIA



Dagens bilder

Han liknar verkligen Luke Skywalker eller nej Anakin!!  från Star Wars, fast en mini kopia = )




















Soeet!





Idag var jag då och hälsade på hos Cesar som fyllde hela 7 år, tiden går fort kan jag säga och hans lilla syrra Louisa växer snabbare än man hinner blinka. Tog många foton så klart men valde ett par på hennes händer och fötter, sååååå sööööööt!!!!!!Verkligen mini föttisar=D=D
Vi åt hur god mat som helst, midsommars mat typ och hade det hur trevligt som helst. Vädret stämde dock inte in på midsommardagen, lite sol, mera regn, mera sol ännu mera regn.= Sverige väder som jag brukar kalla det.
I veckan ska jag iväg och handla födelsedags present till Cesar då som är ett fan av Star wars och en ny fan av Harry Potter, så det ska bli kul, vet dock inte vad jag ska köpa men det kommer med tiden.



Nu är jag hur trött som helst och vill bara gå och sova MEN kan inte göra det för att idag är det match mellan Holland och Ryssland, det får man inte missa säger jag bara!

Återkommer snart igen skulle jag tro, måste fixa lite mer med bilderna först =)





Det regnade som faen idag!


Någon som vet hur man fixar ljud på sin dator, kan ej lyssna på musik: (






Jag måste installera nån driver grej för ljud, för det funkar bara inte:S och jag har massa filmer som jag vill se, men hur kul är det att kolla utan ljud? Det blir som gamla tider det typ.

HJÄLP TACK

Okej nu sitter jag här och samtidigt som jag håller på och formaterar om min data för den har virus så tänker jag fortfarande på vilken kamera jag ska ha, HJÄLP MIG!
Jag är inte så rik då och suger på att spara men vill fortfarande ha en systemkamera för lönen som kommer då, åka utomlands utan systemkamera vad är det liksom?

Så ni där ute som är proffs eller bara har en åsikt, SKRIV MER ÄN GÄRNA vilken ni tycker jag ska ha;)

Canon eos 400D




Nikon D40x 

 

Eller

Nikon D60





Vilken? I really dont know, vill ha alla tre men är inte rik va;)

tjingeling!

At Work

Egentligen får jag itne använda internet sade Pia min handledare så att säga eller får och får men får inte bli för van i alla fall. (gud va många får) I alla fall så har jag printat ut allt som skall printas ut och har typ inget att göra om man säger så. I butiken är det inte så mycket folk så de behöver ingen extra hjälp vid kassan.
ÄLSKAR MITT JOBB, vet att jag har sagt det om och om igen men jag gör det. Det är så kul. Alltså roligare än skolan och roligare än att inte göra någonting alls. Inte alltid man får ett jobb som man trivs med och har kul och känner sig fett bra län! Chilla liksom.

Nej men nu är utskriften klar så jag ska köra in de i en pappers lapps kuvert typ. Aja
vi hörs senare de som läser .

 Tjingeling

ps:Ryssarna vann igår, MUHAHAHAHHAHAHA;)

RYSSLAND VANN MED 2-0

Okej seriöst, är inte vi bra? Vinna med två poäng. Ärligt talat så trodde jag inte så mycket på ryssarna i dagens match men när jag såg att zlatan som sägs vara bra inte gjorde ett fnatt, då förstod jag att ryssarna är bra. Allt ligger inte i zlatans fötter så att säga, det är bara vad vi alla tror. Alla gör misstag och det gör även han, han gjorde det idag. Och vadå ha ont i knäet, bullshit, han sprang snabbare än en duracell kanin så inga ursäkter här inte .

Men vi ryssar vi rule som sagt, Im PROUD!



Nu ska jag slagga, eller jag och diana är hos henne idag:) Det var länge sedan det kan jag säga, att vara på min södra sida känns bra, i love hagsätra/högdalen hood yao!  Peace out för idag! Jobb imorn, älskar mitt joooobbb!!!!

natti natt allihoppa! HEJA RYSSLAND HEJA RYSSLAND, dumma zlatan dumma zlatan

tjingeling!!

tråååkiiiit





Nu sitter jag här och är helt uttråkad!! Känns som om jag inte har något sommarlov hur tråkigt som helst.
Har någon nån ide om vad jag kan göra? Pleeeease, im bored: (

ViRUS

Som vanligt har min dator fått virus, har alltid haft men nu är det liksom kris. Och jag har liksom föör många bilder på datorn för att kunna göra en backup, och jag orkar inte göra en heller... it suck.

Vet någon ett bra virus program man kan installera?? gratis helst?:P


old stuff

Jävlar, checkade igenom nyss mina gamla dagböcker och jag fick sådan lust att slänga min röda, eller har haft den lusten ett par dagar nu men känns inte bra att ha kvar den. Visst det finns en massa minnen och en massa skrivet, men det gäller ju inte längre? Jag älskar den jätte mycket, bästa dagboken och tjockaste men dåliga minnen bara... fast på ett sett kanske den är bra att ha kvar, jag ser alla mina misstag och misslyckanden i den och vad om inte sina misstag som gör den till den man är, man lär ju sig utav de. I ALLA FALL, så kom jag på resan till sydamerika som förändrade en del för mig men min morsa har funderat att åka med plast farsan tillbaka dit i vinter nu och jag vet inte om jag vill åka med... Jag tror inte det kommer hända samma sak som år 2005 men jag har varit där så många gånger och en månad borta från gymnasium är ganska mycket. Tänkte ta in lite bilder därifrån, havet,solen, vågorna och människorna som är helt underbara, kan det bli bättre. Ett hus precis vid stilla havet, kan det bli bättre hahahhaha?











Ibland vill jag tillbaka och ibland inte. Vad är det som stoppar mig? Sydamerika liksom, inte många gånger man åker dit


Nu ska jag slagga. JAG HAR SOMMARLOV!!!!!

Tjingeling pling pling!




Jobb+Kungshallarna



GUD VAD JAG ÄR LYCKLIGT LOTTAD! alltså jag trivs hur bra som helst på mitt jobb, helt otroligt, att jag gick tillbaka den dagen och frågade om de fortfarande hade kvar platsen gjorde min dag, att jag jobbar fortfarande idag, jag fick jobbet.
Alla är såååå grymt underbara där, visste inte att det fortfarande fanns så sköna människor kvar på denna jord, men det finns det!
I alla fall, idag var det inte lika lång dag som igår, jag jobbade till fyra ungefär, stängde ner labbet en halvtimme tidigare och gick på lunch då. Malin kom till mig och vi vandrade vidare till Kungshallarna(gud vad länge sedan det var man åt där, förutom idag då) Och vi gick runt ett par varv där runt matställerna och det tog oss timmar att bestämma oss för vad vi skulle käka, vi valde förståss fel och blev helt missnöjda men lite mätta i alla fall. Dagen var lyckad förutom maten.  Vi kommer nog inte ses på ett bra tag, forskar skola och så vidare för dig men kul att du kom in till stan idag!







Hejsan hojsan

Nu så har jag fixat om min sida, den är blå istället för lime grön för de som inte kände till det innan. Fast jag är inte helt nöjd i alla fall... Funderar på något mer somrigt, mer enjoy så att säga, nu verkar den lite trist och tråkig... vad tycker ni? vilken färg borde jag ha på min sida?



GOAAAL

GOOOOOOOAAAAAAALLLLL!!!!
1-0 till RYSSLAND mot grekerna yes! u suck muahahhahahha

ermitage





nästa match ryssland mot sverige, svårt beslut hm vem ska man heja på då...?

skdögkjsdgak

42q23e42523e4323JAG BLIR GALEN!
Min blogg har typ hängt sig och nu går det inte att publicera det jag vill ska publiceras! cpsdkjdslfuji39ri3qpe
dumma sida alltså. får lust att sluta blogga snart! orkar inte skriva en halv a 4 som sen inte sparas heller, dumma osg0+r92å04e9032qå4r2q14

SKANSEN




skansens egna lilleskutt


Lilla Geten


Coola Uttern


Harry Potters ugla (va fasiken gör han på skansen kan man undra hm)


SOET varg!!! Hur gullig som helst ju och hur lik som helst en hund och alla är rädd för den, kolla bara på ögonen, de är hur snälla som helst!


Var hur kul som helst men HUR DYRT SOM HELST, 100kr, är ni helt från vetet? Passen funkar bara liksom från onsdag då vi skulle betalat bara 10 kr men vi kom idag och fick pröjsa tio gånger mer, yeeii vad kul men vad gör man!

Oj en bild på mig måste med också!

im an expert

Idag jobbade jag alldeles sjelv i labbet och kassan, lite stolt får man vara. Nej kan inte ta åt mig hela äran, jag fick ju hjälp lite då och då, när något krånglade i labbet och jag var seg i kassan, så tackar!! Annars var jag själv, utan Pia då som lär ut mig. Lite läskigt ska jag säga men det finns personal i butiken som är till hjälp när man behöver, helt underbara!
Jag lunchade på Mcdonaldsen idag faktisgt, en Mcfeast meny.




Och medans jag satt där och åt min lunch så såg jag en tjej typ i min ålder gå runt och städa borden där.
Och det slog mig att Jävlar vilken tur jag fick som har fått jobbet på expert, helt underdunderbart! Jag trivs hur bra som helst alltså, jag blir inte änns trött där, bara när jag är på väg hem och missar min station pågrund av att jag sover men när jag är på jobbet i labbet så piggar jag upp helt otroligt faktisgt. Jag var ju och fotade i Tcentralen där vi pendeln, de har någon grej med BRIS, jag blev hur trött som helst där fastän jag stod och fotade bara och när jag kom tillbaka till labbet så blev jag som ny igen, jag trivs väl så bra där, med bra folk och bra miljö helt enkelt, Im lucky!
Imorn är det åter tillbaka till jobbet eller jag ska faktisgt fota igen i centralen så wish me good luck och sen ifall det finns tid kvar springer jag förbi och fixar lite i labbet.

tjingeling!!!

JAG VISSTE DET!!! PORTUGAL YEEEiiiii



Ja då var denna match slut och lilla jag visste då innan hela matchen änns började att portugal skulle vinna, daah liksom hallååå? Jag trodde dock det skulle blivit 2-1 men som tur så blev det ännu bättre. Portugal vann med 2-0, är inte de grymma!!!!!!!!



Och i portugal har jag varit och vill tillbaka, hur underbart som helst! Måste nästan flytta dit alltså, portugiser ojojoj säger jag bara, hur snygga som helst ju!!!!

Sommar och sol

En liten go och söt pirat. Gick på hennes skolavslutning så att säga, eller dagisavslutning. Var hur kul som helst ju. Vi åt mat och köpte trisslotter. Jag vann dock inget men Diana hon vann andra priset, Gratttiiis!!! Och ofcourse gick allt till Alice(lilla piraten) sen. Jag åkte hem vid typ hm, sju tiden för att ja skulle jobba nästa dag men kul var i alla fall.,

Kommer lite bilder hära:


som är då tagna av the proffeessioonell fotografen Olgs



Me likes this picture!!

2År har gått

image34Att en skola kan göra en glad och lycklig, då är det något speciellt med det!


image36
I tisdags så var jag och malin och besökte the old hood!, Hagsätra-skolan då. Jag är fortfarande hur glad som helst att vi gjorde det. Allt förändras så snabbt, tiden går så fort och allt bara försvinner, i alla fall det vi var uppvuxna med. Lärarna fanns kvar som tur men nya fanns också. Vi letade efter A.J i över en timma kändes det som men sen hittade vi henne, vår svenska lärare. Det var kul att se henne och hon var glad att se oss. Allt var så bra där för två år sedan, tänk, jag har inte varit där på två år, helt otroligt och alla kommer ändå ihåg oss, till och med A.Lena liksome som hade oss från femman, otroligt, var vi verkligen så underbara? Sen träffade vi på vår andra svenska lärare och engelska, juha ojoj! Han var verkligen glad att se oss, inte. Nej men han var den som vi var rädda för att få som klassföreståndare i klass 7c. Men sen visade det sig att han var den bästa av de bästa och tack vare några ungjävlar så orkar han knappt längre. Fy ! Han är för bra för er suckers!
Jag har lovat mig själv, att när jag väl ska flytta då blir det tillbaka där jag började mitt liv, där jag har allt kvar om hjärtat, och det är till hagsätra. Alla typ nej nej det är så tråkigt där ush, men fan som om vällingby är bättre. Jag vet varenda sten där, mitt hem liksom.

image35


JENSEN SUMMERGAMES




VI VANNN BEACH BOLL!!!! (med en poäng)men shhhh glada var vi i alla fall vi RULEEE!!!!

image37
jag finns dock inte med på bilden men men, jag tog ju bilden så..
Brännboll körde vi också mot ett par fittor men vad gör man förlåt för språket. Jag missade ju varenda boll bara för att hon stod och kacklade på där som en apa "du missa du missa" man typ " eh hallå ja är inte blind" CPSKGJWPEIGJEWGLKJDSGJ hatar sånna horungar laltså. Fick lust att smälla till de eller bara "råka" slänga racket istället för bollen men men.

Jag gick sen hem eller åkte till hagsätra, vi var liksom tio personer som kom till jensen summergames av 30, Oj vilken klass sammanhållning vi har. Samma personer varje år. Fast nästa år är inte varken Szeps eller jag med. Han ska ju till usa han grrr! och jag, jag byter ju skola. Skrev ut mig idag faktsigt, så nu tillhör jagi nte jensen längre.. känns tufft faktsigt vare sig om jag inte är så nära med nån vare sig av killarna eller så, så kommer jag sakna vissa sparta skämt, psykopat prat, lars genomgång, allt möjligt. Men vad gör man.


AKTA HUNDFLOCK!!!

"aaaaaaah shiet, woow hundar, akta!!"- det var orden som kom ur stresso idag då vi var på väg för att käka vid lilla essingen. Det ligger till så att vår stresso gillar inte hundar, inte änns en liten råtta(chihuahua) och ni kan tänka er om hon hoppar till då hon ser en råtta, vad hände idag då det kom en flock med hundar, söta som fan dock men hon är lite speciell va;)
image33

Sen hade vi filmseminarium om filmen les miserables och jag(sego) och stresso(halle) hade sett samma film fast från 1998 medans klassen hade sett den från 2000. Ni kan ana vad det blev för frågetecken i våra ögon då vi inte fattade saker som resten snackade om, det var skoj, vi såg verkligen ut som två ?



Sen efter så drog jag vidare till jobbet, jag somnade på tunnelbanan och missade nästan min station ,T centralen. Men jag hann. Tänkte köpa kaffe men måste alltid har såå mycket socker så jag skippade kaffe koppen och köpte en energi drink, Shark- Den var god kan jag säga! Så jag blev pigg som bara den och började jobba i labbet.
Nu när jag fattar mer och mer och börjar bli van till alla maskinerna där så känns det roligare! Visst krånglar det till sig för att host jag host gör fel men är man ny börjare så är man. Fast det känns som om jag lär mig ganska snabbt med tanke på alla apparater som är där i labbet, men en stor förtjänst går ju till den som lär ut mig Pia, hon är grym!! Fick stå vid kassan idag, det var kul bara att kassan gillar inte mig så mycket. Jag är ju inte alls van så jag glömde att efter att man har slagit in hur mycket det kostar etc så kommer själva kassgrejen ut med pengarna, tror ni inte att jag står nära och får den i magen,VÄRSTA SMÄLLEN, det såg kul ut för jag typ såg ut som ett ? och fattade inte vart den kom ifrån, och varför den bråkade med mig;) såg lite kul ut hahah. Men det var skoj, jag trivs och är glad som fan att jag fick det jobbet, palla mcdonalds och städa bajskluttar, ush.
Ska tillbaka på onsdag får anstränga mig mer då!!

Jordgubb

Varför jordgubb? Jo för lilla jag säger Jordgubb, fast det heter Jordgubbe. Hm, varför alltid gubbe och män, varför inte Jordgumma? Det vore något nytt!
I alla fall. Har ju fått jobb, på expert(tack för allas apppplåååådeeer) så jag jobbade från halv tio till tre i lördags och sedan möttes jag med Malin, vi gick och köpte en sked till hennes soldat, eller det var en sked+kniv+gaffel och det var allt i ett, fiffigt va? Sen far det iväg hem till henne då och idag ojojoj så vaknar man typ nio, och går ut runt elva för att sola och bada i piña colada, nej skojam ne vi solade och inte badade och PADDLADE kanot, eller nej juste det var en sån där trampgrej, man trampar och så åker man iväg på vattnet. Ganska coolt, värsta träningen för benen fast på ett roligt sett. Jag brände hela min rygg, ser ut som en räka fast till hälften haha men får ta igen det mer sen. kanske under Jensen kampen på tisdag? undrar vad jag ska ha på mig då HM?

Har inga bilder dock för att någon här Hm undrar vem host*malin*host har de och ingen internet ofcourse. Fast jag är liten och snabb så jag hann ta några med min mobil.

tack för en bra helg, fick mig glömma the bad och tänka på the good!

image32

As I'm driving, I'm captured by the view.
So much beauty, the road becomes my muse.
The heat is rising, and my hand surfs through the wind.
Cool, calm, collective is the child that lies within.
Slowly drifting into a peaceful breeze...




Nu ska ja titta på Les miserables, ska ha seminarium imorn, ush! Och sen är det vidare till expert och jobba

tjingeling!


RSS 2.0