Run

I know that when you look at me
There's so much that you just don't see
But if you would only take the time
I know in my heart you'd find
A girl who's scared sometimes
Who isn't always strong
Can't you see the hurt in me?
I feel so all alone




Lite mer Pic med min nya bebis!

















Pic from my baby Nikon

Tog lite bilder idag på Dee i stan med min nya bebis!! Här är resultaten and im InLOVE min bebis nikon, jag har blivit MAMMA!






"Something smells baaaaaad"

Har man let go of the past, då har man förlåtit

Another aeroplane, another sunny place,
I'm lucky I know
but I wanna go home
I got to go home
I'm just too far from where you are
I wanna come home

And I feel just like I'm living
someone else's life
It's like I just stepped outside
when everything was going right

Let me go home
it'll all be alright
I'll be home tonight
I'm coming back home"

En sydamerika låt för mig, inte alls lika farlig som då thats good! Men låten knäcker i alla fall, bäst ju!

Pic första gången på Green Lund 08


Har ju fått bilder av Malin! Har dock inte hunnit ta ut de på bloggen men gör det nu för eran skull!!


Ser verkligen ut som en oskyldig turist som snart ska bli tagen av små "djävuls" ungar!






Farlig jag ser ut Muhahahha!

LÄNGTAR TILLS IMORN finally får jag min bebis!

Ja idag kom kemin och en ny framkallare! Juppi säger jag bara!!!
Imorgon så blir det full fart i labbet men skönt att få allt gjort. Ska få besök av Malin och Patrik på lunchen, blir nog mc donalds? Kungshallarna? I dont know men lunch ska det bli(cause im hungry!) Och den största nyheten!!!!eller det är ingen nyhet men liten nyhet i försprång, jag ska finally köpa min bebis imorgon! Lönen är på kontot och Olga är i fullfart efter ----- hemligt;) Det får ni se imorn.

Ska kanske, inte säkert ut med en gammal polare och hennes kille på bio och se Dark Knight eller vad den heter, med Heath Leadger(Rest in peace!) men man vet aldrig med henne, i sista minuten blir det aldrig av så vitt jag känner henne hehe.

Nu är klockan snart halv ett måste hopp i säng annars kommer jag inte upp imorn.Vill komma tidigare för att kunna shopa innan affären öppnas, då kunder stormar in och så vidare, bättre med lite lugn och ro!!

Prutt prutt im OFF!

!





I love the time and in between
the calm inside me
in the space where I can breathe
I believe there is a
distance I have wandered
to touch upon the years of
reaching out and reaching in
holding out holding in.







Kanske det fixar sig
och vi mår bra till slut?

Borde eller borde inte? Tips?




Ska jag köpa den eller ska ja strunta i det? Vad tycker ni? Den ser svart ut som den förra typ fast den är mörkblå egentligen, så borde jag köpa eller borde jag inte köpa den? Help me please?!?!

Kemi slut

Vår kemi var slut idag så labbet var "stängt", ingen kemi=inga bilder, witch sucks!
¨Så lilla jag fick stå i Kassan hela dagen faktisgt. Lite surt dock för jag kan inte liksom skillnad på alla kameror som finns, eller alla Gps, eller alla 30 hdt/plasma apparater, bärbara datorer och mobiler, jag är en labb människa lite svårt:(
Men det gick rätt hyfsat i alla fall=)

Vill ha min lön dock, ska ha kameran, punkt slut!
Vad är Gotland utan en riktig kamera liksom? Har funderat på att köpa engångskamera, har aldrig haft en, vore kul men bilder som man inte ser precis efter att man har tagit de, lite spännande men samtidigt farligt muhaha!

Aja ska slagga nu, snackade med farsan idag, han ringde. Nästan som om han läste my thoughts! Tänkte ringa honom men han ej, han hann före.He is fine and i am fine, so everybody is fine, eller?

Aja nu börjar min kemi ta slut, håller på och somnar frmaför datan och det är inte bra det. Need to dormir un poqito eller hur det nu stavas?

ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzZZZZZZZz and Olga somnade djupt. Snipp snapp ?så var sagan slut!

Ps: För idag alltså, will höras mer imorn allesamans! pusselipuss

Ursäkt efter Ursäkt, när kommer sanningen fram?

Vad är det vi människor är rädda för? Varför kan man inte säga som det är?
Visst jag vet själv att ibland måste man dra en liten vit lögn men not always? Jag här själv vet hur svårt det är
att säga något dumt för man vet hur personen som tar emot det blir ledsen,upprörd eller sur men finns det ingen annan utväg en att komma på en ursäkt eller ljuga?

Om man inte vill ses, varför inte säga det då? Eller åtminstone säga det på ett bättre sett än att komma med en hur bad ursäkt som helst som vilken apa klurar ut att " Men hallå, eat deep shit, de där går jag inte på" Eller så tror folk att man är dum och tar det normalt. Jag är åtminstone glad att det finns några normala kvar här gåendes på våran jord som säger liksom sanningen, som nästan alltid men ändå inte alltid can hurt. Men är det inte bättre att svälja sanninge än att veta att han/hon ljuger eller kommer med en ursäkt som suger?(det rimma fniss men vad gör man )  Ibland måste vi ta tag och deal with it, deal with the truth if you know what I mean. Och visst vi är inte gjorda av sten men hallå, inte alltid alla talar sanning på en och samma dag 24/7 så nån gång kan man väl vara stark och acceptera sanningen, eller är vi för rädda för att såras utav den?

Allting andas igen


Här, i den stilla gryningen
Kan jag känna, allting andas, igen
Dom tunga molnen,
drev iväg med vindarna
Inga tårar, ifrån himlen,
blir till regn
Vi, hör orden i en sång, som
finns kvar här i våra hjärtan
Nu, i lugnet efter storm
















Gotland it is!!

Gotland Gotland Gotland! Shiet det blir av :D:D:D:D!!!! Visst det är ingen Ayia Napa resa men Ayia Napa suger för mig, Gotland är det bästa!!(I alla fall for me!!) Im överlycklig!!!!!!!!!!!! Nu finns det något att längta till, något bra. OCH jag shoppade lite idag, för pengar jag inte har som alltid hahaha men mamsen finns så =)

Köpte två grejer faktisgt och åt en massa och drack en massa cola så det räcknas också men en av grejerna som jag är faktisgt jävligt nöjd med är den här:



Vet inte om den sitter men me likes och deal with it!

Du messade idag och frågade om vi skulle ses, läskigt som fan för jag tänkte på dig idag faktisgt, halva  dagen om inte mer. Vet inte varför men du var över hela mitt huvud idag!! Och så messar du idag också haha och frågar om jag skulle hänga med på biljard. Och som alltid säger jag nej till dig(fast den här gången så kunde jag inte, jobb jobb imorn... men ville så gärna, vill alltid men fattar inte änns själv varför jag säger nej till dig? Du finns och jag turn you down, varför? Kanske för att jag har fått höra att jag inte borde för du typ är en ja vet faktisgt inte men vad vill jag änns? Vet jag? )

I alla fall! Sågs med Kims idag, fan vad länge sedan det var alltså shiet men du har alltid något att göra så man måste boka två år i förväg liksom och hoppas på det bästa. Men det var kul att se dig igen. Du mår bra(i hope?) och det är ju bra. Kanske besöker dig på söndag, ända bort i Nynäshamn jao, bara om vädret är bra annars kommer jag fan inte, lite fööör långt för mig men vi får se ! Vi hoppas på sol, så kanske jag får lite gratis cola där;)

Klockan är fan ett på morgonen typ och katten är på balkongen, måste hämta henne annars blir hon sur. Be right back!



Så, nu är hon inne och käkar, som en unge. Man måste gå ut med henne, mata henne, tvätta toan efter henne, och så klagar hon när jag har varit borta i två dagar typ, mjauar i timmar typ, riktig unge fast med fyra tassar och söt=)=)=)

Aja nu måste jag slagga, skriva in the diary och sooova!

PUSS PUSS!!!

Pic













SMIRNOFF

Jobb idag igen men inte imorn i alla fall, puff lite andningsrum blir det för mig. I alla fall, dagen började okej och slutade underbart. Vid förmiddagen ringer Malin då som var på kryssning. Jag som trodde nån hade drunknat då hon ringde, var ju inte precis det. Hon ville ses för att ge mig en present. Ta de lungt, jag har redan fyllt år det var ingen födelsedagspresent, eller kanske? fast för nästa år? Oops har inte frågat, får göra det eller förtids julklapp? Aja,
och vad fick jag? Gissa nu komigen.  Okej ni suger ja berättar i stället. Jag fick, jag olgs fick(från ingenstans) VIKINGLINE PENNOOOORR!!!!! Yeeeeeiiiiii (de är hur coola som helst, en vikingline rutin faktisgt)och sist men inte minst SMIRNOFF!!!!!! Fick mitt efternamn typ hahah nej men serisöt blev totally chockad när jag såg en flaskish, big one!
Så nu blir det gratis drinkar för dig Malin för jag bjusar!

Annars är jag hur trött som helst, har käkat jordgubbar så mycket att jag spricker och druckit mjölk, ganska gott faktisgt!
Kollat på sex and the city, och några filmer med Adam Sandler, thats nice you know!

Aja nu ska ja leta efter käk nu;)

tills vidare !


Pic

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
















Far Far away "Nya mölle"

Jahapp då bar det iväg till Tumbish idag, eller Salem. När jag fick reda på då jag var framme att vi skulle GÅ nu ska vi se, 9 km eller mer än en mil? så var jag nära på att banga ur faktisgt och ville åka hem. Trodde vi skulle bada på Mölle badet, as usual etc  etc men så blev de ej av och som tur så åkte jag aldrig hem för då skulle jag ha missat en dag av galna boys hoppandes från klippor och leka baseboll med en trästock i vattnet, så tur att jag stannade annars hade man missat det!
Vi grillade och chillade och pillade och gillade och sillade och nej men vi grillade och badade och satt bland alla kottar och pissmyror som bet en lite då och då(jag tror de hade glömt sin matsäck så de åt lite på oss)
Och jag får inte glömma våra nya vänner, Grodisarna! Det var fuuullt av de, och nu menar jag FUULLT! Och det var inga fulla paddor, stora grodor ni vet, utan mini små små grodisar!! Jätte söta faktisgt. Det fanns bruna, lite grönbruna, och mer svartare, och alla var kusiner tror jag! Tog hem ett par, så katten får leka med de!!!











Nej jag skoja lite bara! De är alla kvar i skogen=) =)


Nu sitter man hemma och är HUR trött som helst! två mil på en sommardag, är det normalt? NEJ inte för Olgas fötter och ork inte. Ska jobba imorn så hoppas jag orkar med dagen, vill bara sova och sova!



Tjingelingpling pling

Green lund pic


























The Green lund

Min blogg har varit lite bajsig de senaste dagarna så därför har jag inte kunnat skriva på ett tag. Igår i alla fall så var vi på grönan och vi = Jag, Malin, Patrik(hennes kille)Daniel och Daniel(inte tvillingar som jag trodde) och Moa.
Jag som inte hade så mycket cash med mig funderade faktisgt inte på att åka men Malin och Patrik erbjöd sig att köpa ett åkband till mig, THANKUUUU!!!! Skit snällt av de, Really<3

I alla fall, vi käkade på en restaurang nära vattnet, och jag som ville ha hamburgare och pommes, ni vet fett mat som man blir sugen på när man är på grönan blev ej av. Istället beställde jag en Spagetti Bolognese och den såg ut som SKIT! Köttfärssåsen alltså. Tror ni inte att alla typ: MM va gott det ser ut olga!!
Men jag tog det lungt för jag skulle få min revenge på Malin sen, hon tog samma skit som jag hahaha. Men den var god faktisgt så utseendet stämmer inte alls alltid in på smaken!

Vi åkte och åkte och åkte, alla vann typ nästan, två vann en mars sån där stor och nån tutti frutti påse också. Jag vann en liten björn där det står I love you på, ganska söt, oj nej det var en apa tror jag. Aja skitsamma, den var brun i alla fall!

Jag kom hem typ halv ett och åt en snabbis och sen slagga jag på direkten! var huuur trött som helst. vaknade för en halvtimme sen hahaha *skäms* men vad gör man, det är ju sommarlov trots allt.

Nu ska jag käka lite, see you later aligator!

Bibliotek av foton?




Då kom Dee på besök, på min lunch besök och vart om inte mcdonaldsen som lunch!
Vi pratade om allt möjligt men sen kom foton upp(ofcourse jag jobbar liksom med foton) och så kom hon med en jävligt nice ide, varför inte skaffa ett bibliotek av foton haha istället för böcker?
Jag som har en tusentals, nu menar jag en TUSENTALS bilder, digitalt då, varför inte skriva ut och göra ett bibliotek, vore nice och något nytt! Tänk er man går in, i en sal full av böcker tror man men nej, salen är lika stor om inte större än en av Narnias grottor och man ser en liten get komma fram och fråga: "Bäää, vilken bokstav och år vill ni ha misour"  och om man inte vet och eftersom biblioteket är så stort så ropar geten: bää blää bäääeee(= hörru du, snabba på din flygande sega bajskorv, kunden needs heeeeeeelp)
Då, från ingenstans kommer en flygande kanin som vet precis vart allt finns!

Det vore nice om det vore så här va? haha lite fantasifullt men vadå, vem vet kanske det kommer finnas flygande kaniner om 3 minuter eller något?

Aja var på jobbet idag och fick jävligt bra beröm av butikschefen faktisgt. Blev chockad eller var chockad medans han stod och pratade om hur fantastiskt jag jobbade och om jag var intresserad etc etc och hur jag klarar av allt och lärt mig allt på så kort tid och att man är så ung men lär sig snabbt! var stolt där faktisgt i fem minuter innan en timmes order kom in!
Så im glad, men jag vill fortfarande ha SOMMARLOV! och åka någonstans, Gotland i REALLY hope är min enda sommar utväg.

Aja tjingelingpling(måste komma på med något nytt, börjar bli tråkigt med pling pling här!)
i shall rulla iväg till the bed now!

you love me but you dont know who i am


Lycka till Dee imorn!!!!!!!!! ill be right with you

Paradise?


Its wild like the river,its worm like the sun
yeah this is hear i belong or do i?

När vi var små så ville vi bli något då vi växte upp och blev stora. Någon ville bli en austronat, nån annan veterinär eller kanske flygvärdinna, fan vet ja. Men alla ville bli något som små. Det vi inte tänker på nu är att vi aldrig tänkte på pengar. Vi sa aldrig, jag vill bli rik, utan man sa att jag vill bli veterinär(men det ger ganska bra betalat, men tänkte vi på det? )
Eller "Jag vill bli en brandman" Visst de kanske inte tjänar miljoner pengar, men tänkte man på det som liten? Man såg sig själv vara en hjälte som liten om man var en brandman tex, man räddade folk och blev hyllad. Nu, NU i dagens samhälle är det pengar, pengar som styr vårt sett att tänka och styr vårt sett att hantera saker, våra beslut och våra ideer.
Ska det verkligen vara så ? Att man på största bästa och snabbaste sett ska försöka få så mycket pengar som helst, för att bli rik. Man glömmer de runtomkring oss, man tänker bara på sig själv och hur man kan bli rik på världens bästa sett. Man glömmer sin dröm då man var liten, man glömmer att man ville bli veterinär och hjälpa djuren för man hade kanske en djurfarm eller något, istället blir man en slaktare och tjänar en förmögenhet på det. Rena motsatsen eller hur? Att pengar verkligen kan göra så mycket men ändå så lite, hur kommer det sig? Ett par papperslappar egentligen med någon berömd figur på, att en bit papper kan göra oss människor galna och få oss göra vad somhelst, är inte det bara för roligt?


A sound so strong that calls my name

Jobbet var nice idag, det regnade ute så det var perfekt i affären.(För de som inte vet så är det runt 38 grader i expert) så det var ganska nice för det fanns kunder som kom bara för att värma sig*hihi*
Jävligt mycket att göra och inte alla som blir glada om det kommer sent men thats not my fel om maskinerna är sega. Jag gör mitt jobb och maskinerna sitt sen om det blir fel på grund av maskinerna så får man bajsa sig mot de!

Sommarlovet rullar vidare och vidare och jag har FORTFARANDE inte fått min lön! Seriöst vill ha den nu!
Vi är i mitten av juli snart och skolan börjar liksom i augusti, fan mindre än en månad kvar typ....:( har inte änns åkt någonstans damit, bara varit här i regn och storm och jobbat. Gud vilket sommarlov! Men cash är alltid bra att ha i alla fall så=)




Claudia kom idag med Cesar och Louisa=) =) hon blir så stor och Cesar också plus smartare för var dag som går, han har liksom redan läst ut tvåan i Harry Potter!?!?! Och han är 7 år. Jag läste den liksom på en månad när jag var elva och han på två veckor typ, shiet smart grabb!
Han fyllde ju år för typ två veckor sen så jag gav mina små gift idag, hoppas han blev glad i alla fall!

Nej men nu ska jag hopp i säng, måste vakna ännu tidigare imorgon. Vara på jobbet nio inte tio som jag brukar vara! Men they need me dudes, they just need me så vad gör man ;)

Tjingelingpling pling!

Ps: Skrev en dikt idag, ganska lång faktisgt, var typ hundra år sedan jag gjorde det men den blev bra typ är inte klar än faktisgt. Tar in den på bloggen(bara kanske, om ni ber snällt så kanske )

Live style?

Så igår eller nej förrigår var vi någonstans i medis, en bar typ live style tror jag den hette och där var det nicee! Han från hjärnkontoret var där!!! Kommer inte ihåg vad han hette men han blev full som fan till slut, var ganska coolt att se. Det var typ halva priset på drinkarna jag och Malin och alla som var med där tog för oss. Men det var nice i alla fall vi satt vid värsta vip bordet, Yeeeii medans resten som vi inte kände satt på pallar:O muahnahha nej men de satt på typ soffor långt bort från oss.  Det var live band som sjöng typ samma låt om och om igen nej men han sjöng en massa låtar, typ Summer 69(tror jag ) och sen en låt som fick mig att börja gråta då vi skulle beställa igen innan allt tog slut. Hallelulja låten fick mig att minnas gamla minnen. Jag var full men inte för att gråta, har lärt att hålla mig. Det här var något gråt som skulle ha kommit vare sig jag var nykter eller ej. Du har frågat mig förr varför jag grät och du frågade och gissade då också men jag sa nej till varje gissning. Jag vet inte varför jag inte sa eller varför jag inte har berättat till dig men har väl inte funnits någon bra anledning eller inte så att du vill veta i guess.
Men på något konstigt sett så gissade du rätt fastän jag sa att det inte var därför.Jag vet inte hur för jag har aldrig nämnt det till förr men du visste på något sett i alla fall att jag saknar. (och jag älskar dig också)


it's not a cry you can hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken Hallelujah

Det slutade med att jag åkte hem till Malin för både hon och Patrik ville väl inte att jag skulle åka hem ensam, Thanku for that and more!  Mådde inte alls bra nästa dag och vill ni veta det roliga? Jo lilla Olga skulle jobba nästa dag hahha så ni kan tänka er hur jobbigt det var för mig.
Det var skit kul i alla fall, and i hope there will be more of sådana kvällar !<3

EN TILL BEBIS!!

EN TILL BEBIS! <3<3 En liten brittisk pojke=) =) Så, min plast syrra födde idag i morse en 4kg irländare/chilenare/britt bebis pojke=D=D Hoppas hon mår bra bara thats the important thing just nu. Och att bebisen mår också bra.
Nu måste jag bara skaffa kamera!!!!! Tre ungar att fota liksom, två pojks och en lite flicka=D=D Ska bli så kul och se de grow up!

Jobb imorn i alla fall så måste slagga nununu!!! Annars kommer jag sova i labbet och det får ju itne jag göra, för då kommer inga bilder ut ;)

Idag såg ja Narnia 2. FASEN VAD HAN ÄR SNYGG! eller så var det bara jag just då, i denna bio salong, han och jag, jag och han bara en bio duk som var emellan oss. Men han ser bra ut seriöst, Prins Caspian alltså? Eller har jag lost my mind totally?!

tjingeling pling pling plong pling godnatt!

Bye Bye

This is for my peoples
Who lost their grandmothers
Lift your head to the sky
Cause we will never say bye

All them grown folk things
Separation brings
You never let me know it
You never let it show
Because you loved me and obviously
There's so much more left to say
If you were with me today
Face to face

I never knew I could hurt like this
And everyday life goes on I wish
I could talk to you for a while
Miss you but I try not to cry
As time goes by

You never got a chance to see
How good I've done
And you never got to
See me back at number one
I wish that you were here
To celebrate together
I wish that we could
Spend the holidays together




In my dreams
I'll always see you soar
Above the sky
In my heart
There always be a place
For you for all my life
I'll keep a part
Of you with me
And everywhere I am
There you'll be






You`ll be here in my heart always<3

Saknar dig mormor! 1/6 Har du varit borta i fem år men för mig känns det fortfarande som att du finns. Jag vet att du är borta, på riktigt men jag har fortfarande svårt att tro det och acceptera det, du var bäst, du fick mig och andra att inse saker som ingen annan kunde inse. Du öppnade ögonen på folk och gjorde de lyckliga, varför finns du inte kvar, varför kan du inte bara komma tillbaka och göra mig glad igen, lika glad då jag var liten...

















RSS 2.0