0 grader! WOW

jisses det är 0 grader ute nu! ÄR sommaren här imorgon eller vad!?:P


GRATTIS ALO 20 år!!!

ETT STORT GRATTIS TILL ALO, som idag FYLLER hela 20ÅR!!!



FELIZ CUMPLEAÑOS!


DEN SKA JAG SE I 3D!!! På Premiär dagen!


!



Why did i let you have so much control
I gave my arm to you
And you pushed me away






?

jag tänker på dig. mer än vad jag borde. du finns i mitt huvud dag och natt. jag vet inte varför och jag vet inte varför du inte borde finnas i mitt huvud. men det enda jag vet är att du finns och jag vet inte om det är okej eller inte.



Bara ett tips.

ps!
det värsta av allt, det är att bli kissnödig när man sitter i t banan och det plötsligt blir stopp i trafiken!
det hände mig i blackeberg. och då menar ja verkligen kissnödig! alltså kris. jag var beredd på att kissa på perongen!
när den iallafall började rulla mot råcksta så var de stopp där också men jag gick ut och sakta men säkert gick till en parkeringsplats och pissade. Ja tänker fan inte sätta mitt ärsle i snön och sen få urinvägsinfektion igen nej nej.

Så drick inget om ni ska ut o resa med pendel eller t banan. för blir man kiss nödig och ni befinner er på en station där de inte finns nån mcdonalds eller skog och det blir stopp i trafiken, då är man ganska körd!



ute och skiter i skogen säkert. jävla sl.

Sl, sl sl. Att man inte bara kan älska er. Nej tyvärr. Jag skulle kunna sitta i tre timmar och skriva varför ni suger helt enkelt. På facebook finns det ett team tom, kommer inte exakt nu vad de heter men ni är verkligen sega alltså. Klart de snöar i november dec, och man ska alltid VARA förberedd på det värsta. Men nej, ni tänker att snön går över i januari och de blir slask mot början av februari. WRONG! Fortfarande en vacker jul utanför mitt fönster och det enda som saknas nu är tomten och rudolf. Och den 24 februari kan vi fira jul nummer två? och första mars ett nyår, igen?

Klart det är jätte mysigt och så men NÄR JÄVLA PENDELTÅGEN OCH T BANAN INTE FUNGERAR, då fan blir olga lack! SPECIELLT när de säger, att den ska komma om en kvar eller det är trettio minuters trafik. MY ASS att det är det. kan ni inte bara säga som det är?
Jag har fått stå och vänta på ett tåg som skulle komma tio över åtta, och det kom bara en timme och tjugo minuter SENARE. Helt otroligt. Försökt hålla koll på era tåg alltså. Inte så att de kan skutta iväg och ni vet inte var de är. Är de i t centralen ja men säg det då istället för att säga de är en kvarts trafik och sen så kommer de ändå aldrig. Nej ja vet inte vad jag håller på o pratar om men it sucks. och det värsta av allt. var är alla jävla ersättningsbussarna???????? HALLÅÅÅ??!?!??!?!?!? buss? var är du?

skulle ja haft pengar, och då menar jag mycket med pengar den här månaden, sl det skulle blivit jävligt dyrt för er kan ja säga. För olga här skulle åkt taxi, till jobbet, från jobbet. till hagsätra från hagsätra. till rönninge/ tumba och hem. Så det skulle kosta er en jävla förmögenhet. Speciellt om man står och väntar på tåg i över en timme i minus 17 grader. DET ÄR INTE KUL! och jag missade sverige mot vitryssland matchen tack vare er. Tack.
jag som verkligen är ett sport fan av ishockey! :P

nej skärpning. och på onsdag ska ja ha prövning. kl nio. måste jag upp och åka kl fyra på morgonen bara för att inte komma försent eller vadå?
och nu går de inga tåg från hässelby till thorildsplan. nej nej. man måste ta en jävla buss. men var är den bussen? nej ja vet inte. den är ute o skiter bensin i skogen säkert. så den måste man också stå o vänta på.


SKÄRPNING! o kom inte med att ni försöker så gott ni kan. FÖRSÖK HÅRDARE!!!!!


Pizza + FET bearniesås!

Idag åt jag en pizza, och och, wait for it wait for it. BEarnesås! riktig fet beraniesås( eller hur de stavas) var ganska gott. kanske inte till pizzan men jag åt den ändå! o åt upp mer än halva STORA jävla pizzan vilket var nice, för ja brukar alltid bara kunna äta hälften och inte mer. Men den pizzan på pizzastället i islandstorget, var huuuur stor som helst. tallriken var för liten tom. Men det var gott!


Fyfan vad du liknar! känner mig bar, naken, exposed.....Mums



min kompis kompis stina, Gör tom bättre än den riktiga mums varan. MEN FYFAN VAD den riktiga liknar stina eller stina liknar den riktiga.
KUL! mums


Sovgott!

nej nu har ja haft mitt konstiga utbrott från ingenstans faktiskt. så nu ska ja sova!
måste upp imorgon, SKOLA! Geografi! har jag läst på? Njaa lite men får läsa mer imorgon in tha schoool...



jag har inte sett dig på sju år.

Kollade på gamla, väldigt gamla bilder och hittade min mormors älskling. Han var hennes allt.
Min favvo katt sens jag var mindre i mina dagar. Och han lever fortfarande! Han måste vara 12 år nu och sist jag såg honom var för sju jädra år sedan. SJU år.  Går tiden fort eller var 2003 igår? Ibland känns de som det. .






en riktig tjockis! Mat det var vad han älskade. Kommer ihåg när jag var hos mormor  så brukade jag och hon  alltid kolla på dokusåpor eller tv och hon hade köpt chips till mig. Och han var med oss och han åt chips! Otroligt. Lays chips tror jag det var. Så mat, det var favorit hos honom.




jag saknar dig. SÅ otroligt att sju år är bara ett tal för mig. Jag vet att den enda gången jag kommer få se dig igen är då jag försvinner själv och jag hatar att det måste vara så. Det gör ont så ont att inte ha dig här.
Det känns som att du finns kvar, och det gör du, det gör du men det dödar mig att inte kunna se dig eller säga att jag saknar dig, att ja behöver dig.


 .jag saknar dig.




:(:( my old room!

MITT GAMLA RUM I HAGSÄTRA!!! !oooooo i miss it sooooo!!!! :(:(



va man hittar efter att kolla mapp efter mapp efter mapp efter mapp efter mapp efter mapp etc etc.

Men åååå mitt rum!!!

hm..

fast nu när ja kollar efter så kanske ni inte ser för att bilderna är lite mindre än riktiga storleken. Men de ska vara väldigt konstiga i alla fall. man ska knappt se att de är ja. typ gräsliga!

Helt förjääävlig dålig mobilkamera ja hade!!? eller kamera?!

OMG! Tänka sig att ja tog med en sån dålig kamera för ett tag sedan. Eller så är det mobil bilder? Men fan, bilderna är ju typ förstörda bara för att ja inte köpte någon bra kamera! Ja tror de är då ja tog med min nokia mobil..... ush!
Kolla bara. förjäääävlioggt!








Who is this?

KOLLA VA NICE! Malin has done it again! ;)




Guess wem är the Navi här?





Old pic, woooow

Okej nu har olga gått igenom VÄLDIGT gamla bilder som ja har. Och jag har aldrig sett dessa förr! skit! trodde inte det var jag först. Har så många gamla bilder att de kanske ligger i en mapp som heter Olga, sen i en annan mapp, Olgas bilder, sen 2005, sen typ ja vet inte. Men ja hittade de och jävlar hahahha. Ni kan få se de, för ja är så snäll! Men kommer fan inte ihåg när de togs...




eller nej. Ja tror vi skippar bilden.
Men som sagt, hitta en massa som ja inte minns! Eller svagt i alla fall.
Kanske visar någon;) När ja var mindre ihih.


Eh, eh, eh, eh, ah, ah, ah, ah.

When it comes to men it’s known
That I am the choosing one
‘Cause I always trip and fall
The same old … and repeat and go back
How blind a girl can be

lets bring it back!

So long since you've been missing
It's good to see you again
How you how you doing
And how about we don't let this happen again.

Do you remember
All of the times we had
Let's bring it back!




And you can tell everybody. .

So excuse me forgetting,
But these things I do.
You see I've forgotten
If they're green or they're blue.
Anyway the thing is,
What I really mean,
Yours' are the sweetest eyes I've ever seen.


nja ingen mer köttfärs för mig tack...

Nu har jag ätit upp min fjärde och en halva spagetti och köttfärssås portion och nu måste ja sova. O nu kan ja inte kolla på köttfärs mer. bara åt o åt. strange.. Men fan va det var gott. Har nog aldrig käkat så mycket spagetti på en dag...

Nu blir de sov dags, upp imorgon!!


KOLLA PÅ DEN! DEN ÄR VÄRD att se!



Underbar film!!
Har lyckats få pia att se halva trailern, någon som klarar av att se hela?;)

Nej men en gråtande film men bra. som lejonkungen. Underbar disney film men man gråter! man gör det.
ja gör de fortf!!!

I can see clearly now


Look all around, there's nothin' but blue skies
Look straight ahead, nothin' but blue skies

ps.

ps. im happy just nu!

le eller inte le?

Blir dagarna bättre o bättre eller är det bara jag?
Kanske inte borde le nu men man vill ju sååååå gärna!!!!:):) 
hålla mig på vakt tills vidare!!

Tjingeling!!!!

are you my sunshine?

In all my dreams, dear, you seem to leave me
When I awake my poor heart pains.
So when you come back and make me happy
I'll forgive you dear, I'll take all the blame.

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away

SISTA AVSNITTET :(!!!

IDAG ÄR DE SISTA AVSNITTET av i en annan del av köping!!!!!!!!
MISSAA INTEEE!!! Tobbe ska ju göra succe hahaha i teatern, får vi för i fan hoppas jävla idioter!
:P


Alla hjärtans dag och mitt hjärta gråter.

Idag är de alla hjärtans dag och mitt hjärta gråter. Min hals gör ont och mina ögon, jag kan inte se mer för så mycket har jag gråtit. Tur att bloggen är till för att skriva och inte prata, för ja har väldigt ont i halsen av all gråt och nej.

 :) :)
Jag började kolla på Hachi, hachiko the dog story och jag klarade mig bara till hälften. Jag, de gör ont att se. En så bra film som får känslorna att komma fram. En så trogen hund, inte undra på att man brukar säga, hunden är människans bäste vän. Men bra är den. Väldigt svår dock, i alla fall för mig, jag kunde inte hålla tårarna, bara gick inte. Men bra är den och den borde ses. Alltid så med filmer om hundar, fanns en annan film om en labrador men kommer inte ihåg vad den hette. grät som en unge där med.

Baserad på en riktig historia!!!

Får se om jag kollar vidare, men jag måste ta en paus. Var ett tag sedan.

ps. rasen hachi heter Akita. JÄTTE FIN RAS JU!!!!!!!









får lust o skaffa en sån!!!:D


a kiss

I don't need anyone but you to please me
You got everything I want
Don't you stop
You can make me pop
Just chase me
Baby you can turn me on
Make a wish
Bet on your lips
O please...

All I want is to kiss

‘cause you look so fine

All I want is your lips next to mine

Take my hand, we're skin to skin
Mouth to mouth, let the fun begin


Skjortan är min!

Jag fick en skjorta av min underbara mamma! Ja som ville ha en skjorta innan paris och nu fick ja en på alla hjärtans dag. Jätte fin är den:) Inte den röda som ja ville ha men tanken som räknas what tha f'ck!

Ska se om ja hittar någon bild på google eller något, orkar inte ta bild:(



Hjärtans dag.

Alla hjärtans dag idag. Glad alla hjärtans dag kan ja säga men känns liksom meningslöst. Jag tycker att det är jätte mysigt att fira det visst, men att ha en dag bara för att visa sin kärlek, visa att man bryr sig om de man tycker om, säga, jag älskar dig etc etc. De borde vara en vanlig dag rutin. De borde vara en självklarhet att bry sig, att kanske någon dag bara köpa en nalle eller blommor eller vad som helst bara för att. och inte på en speciell dag. Känns så tillgjort, att man måste göra de bara för att det är den dagen.

Blir de inte mer speciellt och mer, Oj nej men oj, om man en vanlig sommardag ger något till någon man bryr sig om, gillar, älskar, tänker på? Uppskattas inte det mer?

 Ja vet inte, va tycker ni?




shopping!

Nej nu ska jag handla och sen far de av!
TJINGELING SÅ LÄNGE!
Imorgon blir de jobb!
börjar elva, jeeeiiiiiii så kan sova ut lite som tur!


SE livet, Ta vara på det.

Häromdagen fick jag dåliga nyheter av en gammal gammal bästa kill kompis från grundskolan. Och de kom som en chock och fick mig att tänka till.(ja gillar och tänka skulle ni alla säga nu men de var ett tag sedan ja tänkte)
Inte nog med de så såg jag ett program igår, om sjukdomar och att folk har besegrat de fastän läkarna har sagt att de är en 100 dödlig sjukdom, du har mindre än ett år kvar att leva, tex.

Dessa människor som fått veta på något sådant hemskt, var lyckliga och ta mig inte fel nu men de försökte leva ut sitt liv, de "sista" de hade på många olika sätt.( Sen finns de dem som beter sig annorlunda i sådana situationer men i detta fall var de inte så)
De reste runt, upplevde saker som de kanske egentligen ville göra om tio år, men gjorde det nu, såg livet med HELT andra ögon, de tog livet inte förgivet och var(försökte jag vet inte) lyckliga.

Och då undrar jag, behöver man få reda på något sådant hemskt för att verkligen se, SE LIVET. Se de vi har framför oss, framtiden, de vi gör och de vi inte har gjort. De vi missar, de vi blundar för. Måste man få någon kick i baken för att" Oj nej men, hallå, jag har ju ett liv, jag mår bra, varför tar jag inte vara på det?"

Jag bablar väldigt mycket nu och säger säkert en massa struntprat. De är olika från person till person. Men om vi ska prata om mig, och om jag skulle få reda på att jag skulle dö inom ett år eller så, jag vet absolut inte vad jag skulle göra. kanske ta självmord för ja vet redan att ja ändå ska dö, eller försöka hinna med allt som bara går, eller bara vara som innan? Väldigt svårt att säga men när jag får sådana besked, om någon jag känner, vars nära har dött eller nån jag känner så får de mig att tänka till, skit, man behöver inte bli 90 år gammal för att dö, man kan dö nu. och jag vet om de, det är klart men jag skäms att jag inte tar vara på mitt liv mer, för jag tror ju att ja kommer leva vidare och vidare, MEN man vet aldrig. Man kan aldrig förutse döden, och de är läskigt.
De som är kanske jätte sjuka, då tror man ju att de dör före, men vem vet, jag kanske dör imorgon?
Och de läskigaste av allt, man vet inte när, var,hur och varför. Händer det så händer det.

Ps. Va inte osäkra eller försiktiga eller väntar tills imorgon om ni har något att säga till era kära. Gör de nu, för man vet aldrig. Allt tas ju förgivet. "Alla kommer vara kvar LÄNGE". "det är en dag imorgon"
De vill jag också tro och hoppas!




JAG VILL OCKSÅ!

var är min bror, jo HÄR! i en månad till!!! BAJSKORV!





Han är på ön, Koh samui, thailand


Swed, IM BACK!









DISNEY LAND!!!!




















kommer mer imorgon. Tänkte de räckte med dessa för idag och det finns mycket fler muuuums på facebook;)

FRANCE here i come!

Ja nu ska ja ut, åka till trosa o sen imorn till PARIS!!!!
En av våra resande är sjuk. nej men malin är sjuk så vi håller tummarna att du blir frisk tills imorgon och att de är lite förseningar så att du kanske kommer trotsallt!! :) Jag tar biljetten med mig, ifall att!


Nej nu måste jag iväg.
Kameran i väskan, mp3 laddad med låtar!
Ja tror jag har med mig allt.
JUST SKIT, passet!



HA DE SÅ SKÖNT!
har mobilen med mig så bara skriva om ni saknar mig för mycket;) (K)



.

I'll never forget you
I'll never let you out of my heart
You will always be here with me


                                                         Never too far away
                                                          I won't let time erase
                                                             One bit of yesterday
                                                                And I have learned that
                                                                  Nobody can take your place


so when you see me crashing
and theres nowhere left to fall
will you lift me even higher
to rise above this all


if you lift me up
just get me through this night


get mine, get yours

Put your hands on my waistline
Want your skin up against mine
Move my hips to the bass line
Let me get mine you get yours.
Hang a please dont disturb sign
Put my back into a slow grind
sending chills up and down my spine

We have a physical thing
We make love, but don`t fall in love
We spend time
Just enough so you get yours and I get mine
No strings attached
I want your body
Not your heart

Come here
Don`t be shy
I won`t bite

avatar, me


jhahahha FY I FAN VAD SVÅRT! Det är mycket slarv och så, men första gången kan aldrig bli bra. så träning ger färdighet eller vad man säger.gillar dock hur mina armar och my chest blev, ränderna alltså. im proud. resten, njaaaa..ögonen är helt inte med men ändå. FÖRSTA GÅNGEN SOM SAGT! så if you are going to judge me, do it gently please! :):)

Jag som avatar, jo hej tjena, svårt som fan!!!

En egen avatar. HUR SVÅRT SOM HELST! Men jag ger inte upp!!!!!
Jag är blå en så länge, men det är en lång väg kvar tills jag ser ut som en avatar. Men photoshop, du och jag, vi fixar de, tillsammans! NU JÄVLAR SKA JA LÄRA MIG HUR MAN GÖR EN AVATAR!!!!!!!!!!



Imorn ska ja fortsätta, måste sova nu! Upp tidigt imorgon, måste till rönninge och sen vidare och vidare och vidare;)

GODNATT!!!!!!


.

When the static clears
And all is said and done
A will realize
That we all need someone

So when you see me crashing
And there's nowhere left to fall
Will you lift me even higher
To rise above this all

if you lift me up

Denna låt, en vacker  text, vackert innehåll, vacker röst. En vacker låt.
Jag vill bara ställa mig upp och börja sjunga med, dock inte lika vackert:P







all you need

BRA LÅT! ingen techno:D
lyssna nu för i helvete, TYST!




So tell me the reason that you wont let down
Those guards that imprison that blossoming rose
I don’t wanna pressure but we should go further
Cuz baby you deserve the finest in store
Your body is yearning its all in your face
No point in denying what you should embrace
You say not to tease you but promise I’ll please you

Just let me in girl


GRATTIS EMMI 20 ÅR!

I efterskott! CONGRATS!!!!!!!!!




RSS 2.0