Så känner jag i dagsläget!

There are actions that say more then words

bakom stängda dörrar

Sjuk är lilla söta rara jag. Men idag var det möte och förberedelse innan utförsäljningen imorgon, så jag gick ändå. Hann inte komma innanför dörrarna då det var två personer som frågade lite drygt tom" när öppnar ni imorgon?( a kl tio) Ni kommer väl ha utförsäljingen, ni har ju gått i konkurs? (ja imorgon) hur mycket rea blir det då, blir det mycket procent??( jag vet inte, imorgon får ni veta) men sånt bör ni veta, om utförsäljningen är imorgon?? ( jag gick in)

När jag skulle på lunch, så var det en som stod utanför:. hörrni, jobbar du här? eller kanske inte längre, nu när ni har gått i konkurs. men när är utförsälningen imorgon??

Alltså FCK OFF! Seriöst? Vad är de för kommentar?
Inte nog med att man mår dåligt utan jobb, men medkänsla kan ni väl visa lite, lite respekt kanske?
Jag mådde bra i morse men vem försöker jag lura, mig själv och omgivningen egentligen.
Jag mår dåligt och jag kommer må sämre ju närmre dagarna närmar sig för stägning. 4 veckor kommer gå så fort. Jag är glad att jag är sjuk och att jag inte jobbar förens måndag. Men då ska jag ge järnet. Jag ska sälja och sälja och skita i allas idiotiska kommentarer.
Det är lättare sagt än gjort men jag måste övertyga mig själv att jag klarar dessa veckor...
Jag är också människa och jag förstår när det reas ut och man blir som en gam, men glöm inte för i fan att över 800 personer blir arbetslösa. GLÖM INTE DET.
Vem försöker jag lura. Vi är och kommer alltid tänka bara på en själv.

Jag är tacksam för min familj, för min underbara pojkvän och mina underbara vänner. Ni har varit ett så stort stöd för mig. Många förstår inte varför jag tar det så hårt och det är svårt att förklara. Det är inte att jag blir arbetslös som jag mår dåligt av, det är själva, själva känslan att förlora något. Förlora inte bara ett jobb, utan något mer. Det där lilla extra, det är så långt jag kan förklara.

Tråkigt men livet är inte alltid en dans på rosor.
Jag är glad att jag lever, att jag är frisk( förkyld nu men ni förstår) och att jag har människor i mitt liv som älskar mig( hoppas jag ) och jag älskar de. Men som person, som har ett hjärta så är det väl svårt att förlora något som betyder mer för en. Att förlora något allmänt är väl alltid svårt.
Expert kommer aldrig bara vara ett vanligt jobb för mig.
Jag har fått lära mig så mycket under min tid på Expert, jag har fått lära känna människor- som betyder mycket för mig.
Jag har fått lära mig skratt, livets gåtor, meningar, tårar och framförallt vänskap, gemenskap.



konkurs

ledsen dag har det varit. blandade känslor, söka nytt jobb, försöka skriva ett cv efter 5 år, gråtit,skrattat, duschat, städat.
Mitt första jobb var expert gallerian. blev anställd av en person som betyder mycket för mig sen dess. Utan erfarenhet en liten rädd tös lämnade in sitt cv och hade inte så stora hopp. Men det gick och sen dess har jag jobbat inom expert. Sen dess har jag trots de dåliga dagarna som alla vi kan ha inte bytt jobb. Varfför? Trygghet är väl det jag kan komma på i dagsläget, och känslan av att veta var jag tillhör och mår bra. Att bli arbetslös så här kom som en chock. Inte för att jag var dålig på mitt jobb, jag brann för mitt jobb som det har sagts, utan ett samtal och en massa frågor om rea och utförsäljning står jag här. Chockad, arg, ledsen men mest rädd.
Jag är efter ca 5 år, tillbaka till lilla rädda tösen. Skillnaden nu, lilla rädda tösen med Erfarenhet!

En sak jag är less över men samtidigt förvånar det inte mig, jag är människa själv så jag vet. Men över 800 pers blev arbetslösa igår, och det man får sms om är, När har ni utförsäljning? Ni har väl konkat eller?

nog för mig!
imorgon in till jobbet, och förbereda i butiken för alla glada som längtar efter utförsäljningen!! JAaaaaaaa!

I'm right where I wanna be

Only get a short time on this earth
You gotta make each moment worth something beautiful
You gotta give every bit of you
With love, half just won't do ooh, and

If tonight is my last, what I gotta do
And if tonight is my last, I wanna spend it with you
And if the sky falls down it's gonna be alright
Cos I got you here tonight






En del av livet.

Hur vet man? Kan man någonsin vara helt säker på att man vet?

När man var liten frågade man oftast, vad är det? Vad är det mamma? Vad heter det?

Nu i mina 22 år kommer inte dessa frågor längre. De har bytts ut med, varför? Varför? Hur vet jag? Hur vet man? Varför?

Ibland önskar vi att vi var små och slutade skynda oss för att bli vuxna. För nu när man är vuxen är det läskigt, krävande, jobbigt, svårt. Men någonstans är det väldigt bra! Lyckligt för vissa, glatt, underbart och bara helt härligt!

Det känns som att det fortfarande finns ungdomar som skyndar sig, som tror att det brinner någonstans. Stressa inte! Ta vara på dagen som den är. Är den dåligt ja men då är den. Livet består inte alltid av lyckliga dagar och nätter. Man får försöka vara glad för att man lever, har det bra trots allt. Man kanske har det så bra att man inte tror det själv..

Ingen är perfekt och livet är inte perfekt. Men någonstans på vägen kan man lyckas nå det lilla mitt emellan och le!


You are

 
Sometimes I just hold you
Too caught up in me to see
Im holding a fortune
That heaven has given to me
Ill try to show you
Each and every way I can

RSS 2.0