what if ..

Jag vet att du inte läser min blogg, för du har ingen internet nu(bara för det så får du den imorn eller något) men i alla fall.
Det jobbiga är att jag vet inte var jag har dig, hur kommer det sig? Jo för att för det första känner inte jag dig super duper men sen behöver man inte känna en person super duper, man kan fortfarande inte veta vart man har den, men jag vill veta! Och visst jag vet men ändå inte och det är det jobbiga. Eagle eye var nice och det var jätte myspys igår och allt men det jag märkt är att jag inte kan slappna av riktigt för jag vet inte säkert. och det vet inte du heller säkert, för hur vet du vad jag vill? så som jag inte vet vad du vill eller vart jag har dig och du mig? talk, talk and talk är the utvägen!



ps. De där är godis,sånna man får på halsband för de som trodde något annat


eyes



"Ögonen är själens spegel"


ett gammalt citat jag fått höra av en vän, vad tror ni, stämmer de?


mushu är du vaken?

Sååå söööt han är!
Alltså jag och disney filmer det går inte, det är bättre än alla hollywood filmer!!!
Och mushu han är bara för bra alltså haha!!
En liten gulliplutt!

vad är de för fel på människor?

Idag på vägen hem från skolan så gick jag av i årstaberg där jag brukar för att ta tvärbanan mot alvik etc.
Jag var jääätee och nu menar jag verkligen jätte kiss nödig då jag bara var i tumba. Så jag höll mig och höll mig tills jag kom till årstaberg där jag skulle smöra mig fram för att kunna gå på toa gratis för jag hade bara 2 kr på kortet och det kostar fem. Men som alltid så var de ingen där vid pendel grejen.
Så jag gick till mitt enda hopp trodde jag förutom buskarna utanför men i alla fall s¨gick jag till en kiosk, grill kiosk där JAG personligen brukar varje dag köpa cola och ibland pommes. så här gick våran konversation till med tanten i grill kiosken:
jag- hej, ni har möjligen inte toa man skulle kunna låna en snabbis?
tanten- nej vi har ingen
jag-men det är verkligen kris
tanten- nej tyvärr du får hitta någon annanstans, de ska ha vid pendeltågstationen?
jag- jo men det är ingen där så jag kan inte betala någon för att öppna-
tanten-aa synd men tyvärr-
(Nu börjar jag bli förbannad på henne och höjer min ton)
jag-men snälla det är verkligen kris kris, ni har väl en som ni själva går till?
tanten- nej det har vi inte, hejdå

Man typ? VA? jag var verkligen i en nödsituation, jag kunde kissa på mig när som helst! och hon säger att hon inte har en toalett att låna bara? och jag som brukar vara så gullig och trevlig på morgonen då alla är fett trötta och sura och jag köper cola, nej my ass att jag går dit igen!

I alla fall, det slutar upp med att jag verkligen försöker hålla mig, tänk er en anka som har nyss ätit sig fet, så gick jag runt i årstaberg och letade efter toa. Till slut så såg jag ett gym, 150 m, hallelulja! Han som jobbade där, han var min räddare. Visst först så sa han typ aa men vi brukar itne låna ut toa, det är så många som springer ut och in bara så där men sen så sa han äsh gå in du.

Så i slutändan så finns det bra människor.:)

Olga har bestämt sig!

Nu eller aldrig!
Nej men nu ska jag ha en mobil har jag bestämt mig. Förens det så köper jag inget annat elektroniskt eller en jacka. För det första, ingen snö sen har jag runt sju jackor, så jag tror jag klarar mig bra innan snön kommer fram om den nu gör det.
Så jag har suttit och analyserat lite hur det är med min ekonomi, och det är ju inte så bra för jag kan inte spara MEN jag har börjat så kan inte ska man aldrig säga.
Därför så kollade jag lite på mobiler eftersom en mobil det är det bästa jag vet, utan mobil så nej då går jag inte ut, jag ska ha en mobil. Och jag har en men den gillar jag inte och jag vill ha en BRA mobil och vad är en bra mobil orkar jag inte skriva här men bara jag vet att den är bra så är det lungan!

Därför har jag kollat lite och jämfört och kommit fram till att jag ska ha den här mobilen. 16 gb inbyggt minne, man ba woow redan en bra början. Den har inte kommit ut men när den väl gör de så har jag cash till det i alla fall, om det inte blir till jul för då är det bara att önska sig den:D:D:D


En samsung omnia i900
Me likes!


Så stackars vinterjackan får nog vänta ett tag till!;)

Nu är det sova dags. tandläkare imorn, aj!:(

ibland och ibland

Ibland vet jag var jag har dig och ibland tappar jag bort mig själv. Eller förlåt, ibland vet jag var jag har haft dig. Eller har?jag vet inte. Det är det jobbiga. Att man har en i sitt liv men ändå inte, som om du finns men ändå inte. Är det då mitt fel eller ditt, eller ingens? Är det änns något fel, eller är det bara som det är?

Du har ditt liv men varför kasta bort oss? bajskorv på dig alltså..




Vill ha snö igen!:(




löööv








För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

NO skolish imorn

INGEN SKOLA IMORN!!!
och vad ska jag hitta på då? hm..vila i guess.
nej nu ska jag checka bostadskön se hur man ligger till, alltid kul att se;)

Mörkt eller hur?




Lekte lite med den sista bilden *hihi*


Ny sida

Som ni ser så är jag jäääätteee dålig på att skriva men har inte så mycket ork nu på sistone...
Slutade idag fem, vilket är ganska sent men vad gör man, skola är skola. Åkte sen in till stan och träffade Johan och sen kom jag hem vid halv nio eller så. Så jag är JÄÄTTE TRÖTT nu men har lyckats fixa till min sida så att den inte var lika grå och trist som förr. Inte för att vitt är roligare men lite annorlunda sen sist i alla fall:)

Det jag märkte då jag hade slutat vid fem att Gud vad snabbt det blir mörkt nu! Tog lite bilder så ni får se men, klockan var bara fem och redan mörkt. Bara snön som fattas ju!

thats the way it is

I have learned that beauty
Has to flourish in the light
Wild horses run unbridled
Or their spirit dies
You have given me the courage
To be all that I can
And I truly feel your heart will
Lead you back to me when you're
Ready to land

work

Nu är jag på jobbet och jobbar. Har gjort det som skall göras var inte så mycket och nu så sitter jag och beundrar hur fint det har blivit i labbet! Älskar när det är en massa coola bilder på väggarna, good job pia!;)

Vill ta lunch snart men ändå inte, ska vänta ifall de kommer in nån en timmes eller så.

Oj nu ville maskinen ha vatten! heeejjdåååå
tjoho !

sant eller falskt?

Lycka gör dig Söt,
Utmaningar gör dig Stark,
Sorger gör dig Human,
Misslyckanden gör dig Ödmjuk,  
Framgång gör att du Strålar ,  

men endast VÄNNER får dig att hålla ut!


är det verkligen sant?

Buhu



Var i salem efter att ha vart i södertälje och haft filmkväll. Gud vad fint det börjar bli, löven och allt. Men saknar snön, vill ha Narnia snö nUUUU, så att jag kan köpa min mysiga jacka att ha ;)!
Imorn är det kemi och en massa händer runtomkring som jag inte pallar med som ger minus till att jag inte orkar med kemi... men lite av övninsprovet så vi får se hur det går imorn!

Om några veckor är det val i usa, fan fan hoppas att Obama vinner. Annars går världen under och jag kommer inte palla alltså. Sak samma om man pluggar och utbildar sig, Usa kommer ta allt ialla fall. Så Obama, YOU can do it!

Sammanfattning av det som hänt och kommer hända fram till den 13okt!

1-Har en "ny" mobil-onsdag
2-Mamsen och Ferdinand kom igår från ryssland, efter 3veckors semester.-onsdag
3-Har gjort fysik provet, ush blä ouch! -onsdag
4-Har ätit normalt igen, inga chips och godis till middag;)sens i onsdags
5-imorgon är det filmkväll hos alo,myspys + PAPPAGALLO(Bästa pizzasalladen, sant!)f-redag
6-på lördag är jag bjuden på kalas:p- lördag eftermiddag
7-vilket innebär att jag måste till nr 6, köpa present imorn, en my little pony hade jag tänkt mig i gallerian br om jag kommer dig eller i huddinge, will see!
8-kväll, film/tjejkväll i södertälje mypys!-lördag kväll
9-Sova,plugga,bajsa och äta!-söndag
10- Forsätta plugget + en massa sömn!!!-måndag

Tjingelingpling!!!

mirakel?

In this time of fear
When prayers so often prove in vain
Hope seems like the summer birds
To swiftly flown away

Yet now I'm standing here
My heart's so full I can't explain
Seeking faith and speaking words
I never thought I'd say
There can be miracles

it's easy to give in to your fears
But when you're blinded by your pain
Can't see your way straight throught the rain
Small but still, resilient voice
Says love is the relief



                         


someday

Well I'd hope that since we're here anyway
That we could end up saying
Things we've always needed to say
So we could end up staying
Now the story's played out like this
Just like a paperback novel
Let's rewrite an ending that fits
Instead of a Hollywood horror

Nothing's wrong, just as long as
You know that someday I will


jag vill ha looooov!

Igår till idag så var jag och en klasspolare och hennes polare ute och gick. Nej skoja lite. Vi var ute mitt i regnet på väg till nivå 22,där vi knappt fick några platser och väntan till tjejtoaletten tog oss timme efter timme.Men det var kul i alla fall!! Sen drog vi vidare till riddarkällaren i gamla stan, vi skulle egentligen inte dit först utan någon annanstans fast vi sket i det och gick till det första vi såg. Där var det nice! Fett sköna människor och nja lite si så där musik. Jag har ont i ryggen idag och jag som inte brukar dansa förstör ryggen typ, inte kul!  Börjar bli fööör gammal.

Nepp, kom för två timmar sen hem från jobbet, fanns massa att göra så lilla ja gjorde det:) Så är egentligen väldigt väldigt, verkligen otroligt trött, men jag måste kolla på svensson svensson innan jag går och lägger mig. Varför jag är så trött är ju för att jag egentligen inte skulle ut igår utan skulle lata mig framför tvn, men blev inte så och jag kom bara hem idag vid halv tio tiden, sov inte hemma utan i fridhemsplan, så behövde åka hem för att hämta arbetskläderna och sen dusha och sen åka tillbaka in till stan för att jobba, det är utmaning för mig, däröfr är jag trött!!;)

TJingeling "!

RSS 2.0