Hallelulja!

Imorgon är jag inte ensam, hallelulja! Har inte sovit bra sens aa ja vet inte den 6 ? Så de ska bli bra och ha någon i huset! Min "bror" kommer från ryssland med sin fru, och jag har inte sett honom på ett bra bra tag!!!! Så det ska bli kul att ses! Ända sens jag har varit liten så har det alltid varit så att han har stått upp för mig och de gångerna jag inte visste svaren så var de alltid han som sa de åt mig, för han visste de åt mig, så bra kände han mig.Ja behövde aldrig säga hur ja hade det eller om ja var på väg att ljuga så såg han alltid det först och var alltid den som förstod. Så det känns bra att han finns faktiskt.!

stop running

How can it be boy?
You're still a runaway
You chase the dreams from heaven above, baby
Where in this world will you find a place to stay?

I know you don't want to be a bother
Though your love's so undiscovered
I want you to stay boy
Stop running away from love

Förgivet är en del utav livet!

Vad är det med oss människor egentligen? Vi gör oss själva så komplicerade, så svåra. Varför?
Tex, vad är det som gör de så svårt att ta vara på stunden som man har och vara glad för det, istället för att klaga att man kan få fler stunder eller få det bättre? Varför bara inte vara nöjd med det som finns och det man har??
Vore de inte värre om man inte hade det alls? Skulle man då inte ångra att man tog de stunderna man fick förgivet, skulle man inte hata sig själv för att man var så bekväm med sig själv att man trodde att det skulle vara för evigt?
Nu pratar jag helt allmänt, stunder är bara ett nyckelord men sen kan det vara vad som helst och vem som helst.
Att man inte tar vara på äta rätt mat, eller ta vara på att inte ringa någon och fråga hur den mår,eller inte ta vara på hur man har det där man bor, eller inte ta vara på hur man har de i skolan, eller inte ta vara på de man umågs med, eller inte ta vara på pengarna man får, eller inte ta vara på hur världen ser ut, eller inte ta vara på hur andra människor som vi inte känner till alls mår, eller inte ta vara på átt man finns. Bara inte ta vara på saker och ting, varför liksom ?

Ja tycker man borde ta och tänka till och börja göra det innan det är försent. För sig själv och för det man inte tar vara på.

He is all that i need, or not?



I used to cry myself to sleep at night
But that was all before he came
I thought love had to hurt to turn out right
But now he's here

ME LOVE!

Gud vad jag älskar min dagbok!!!!! Jag bara insåg det hahha. Jag är redan inne på februari och fick den i vintras, och det enda som står är positivt, positivt och positivit. Haha helt sjukt. Kanske därför jag ville ha en ljus dagbok, en turkos(ljusblå) för att ha ett ljust skrivande i den. Ja vet inte, svårt att förklara men jag älskar den, min bok liksom.

Hade en röd förr, den är dock en negativ bok för mig. Visst har de inget med färgen att göra hahha men de hänger ihop i alla fall känns det som. Men det fanns positiva grejer i den också ofcourse.

Alla Hjärtans Dag



Denna underbara(Väldigt långa) Ros fick jag av Johan:) <3<3




Så min alla <3 dag blev lyckad trotsallt!*hihihi*

At the top



ibland vill jag bara kunna klättra upp till toppen och känna mig toppen.

Livet, varför springer du fortare än mig?

På lördag den 14 februari är de alla hjärtans dag och det innebär att det är EXAKT en månad kvar tills jag fyller år, alltså den*piiiip* hiihih

Gud vad tiden går fort! Seriöst, snart är man nitton, snart går man ut gymnasiet, snart börjar livet om igen, snart är man tjugo och snart är man död liksom. Allt går bara för fort för mig. Jag hänger varken med mig själv eller någon annan, jag hinner inte med livet. Kan inte det gå lite lite långsammare liksom, vart har livet bråttom? Jag har inte bråttom, varför ska livet ha de då? Eller jag kanske har brottom men varför? nej jag vet inte änns vad jag vill, jag vet inte änns vem jag är. Folk beksriver mig som en djup människa en positivt människa, men är jag verkligen det? Är jag verkligen positiv? Är jag verkligen så djup? De kan ju itne vara påhittat, de har säkert sätt mig så men vem är jag? Vad är jag om inte mänsklig men mer, vad är jag mer? Jag vet inte änns själv hur jag är som person, vem jag är och varför livet är så jävla jobbigt, hur ska då någon annan veta det åt mig? De kanske ser saker som jag inte ser, som jag undanhåller menvad jag vet är mina ögon mer öppna är vad de var för ett år sen och mer...

I need to chill out!

gammal låt!

When you left I lost a part of me
It's still so hard to believe
Come back baby, please
'Cause we belong together

Who I'm gonna lean on when times get rough
Who's gonna talk to me 'til the sun comes up
Who's gonna take your place there ain't nobody better
Oh, baby baby, we belong together


Lyssnar på musik o se vad man hittar bland listorna, We belong togheter, mariah carey!
Me likes it. KOmmer ihåg när den var ny, var i england och lyssnade på den och sen påvägen hem från sydamerika för första gången...



freaked out...

Okej, ja har aldrig längtat så mycket efter att få min mens som nu hahaha!
Den ska komma på tisdag den 10 men vi hoppas att de blir imorn eller onsdag? cause what the fack happens if it doesnt??!?! Im a little bit freaked out right now....
Men bara tänka positivt så blirt de bra och den kommer!

Svart

Ajuste!
Svaret på vilken hårfärg jag färgade, på bilderna nedan så ser ni, svart!:)
Vad tycks?

Johans 19 Birthday!












I huset på tjejtoan hahahha!



IM SO SORRY!!

Ja suger på att blogga hahha! Men nu kommer lite uppdateringar!!
Festat i fredags, var johans födelsedagsfest typ. Jag och malin var var hos honom och förkrökade och sen drog alla till huset. Först göta källaren men vakterna ville inte släppa in en av snubbarna(som var NYKTRAST) och de sa att han var för full hahah. Helt sjukt. Man märker verkligen att de inte tar de på seriöst och tar in bara de som de vill ta in...

I alla fall, det var skit nice!! var ett bra tag sedan jag var ute. Första första gången jag inte slösade alla pengar på mitt bankomat kort, utan lade undan det och hade ca 200-300 i tutten(hade inga fickor)

Men det var nice!! Nästa morgon var mindre nice, skulle upp för att jobba hahaha, när jag kom så sov jag nästan i labbet men gick och köpte två cafe så då piggades jag upp ganska mycket!! Tur ahha!

Ny hårfärg

Har också färgat håret!!! Gissa vilken färg eh?;)


Öppet hus.

Varför jag kom hem tolv igår istället för tio var ju för att vi hade Öppet hus i skolan och jag ställde upp!
Vem säger nej till gratis bio biljett o t shirt??;)

I alla fall, det var jätte skoj faktiskt! Och nu hoppas vi på att många fler kommer och börjar nästa år.
Blev lite stelt mot slutet då jani kom, skämde ut mig typ men sak samma. Det var ok att se honom igen, ingenting har förändrats och jag funderar fortfarande vart mina ögon var då för ett år sen. Im sorry men ja måste ha varit blind...
Sen är jag inte en sån person som inte kan ge folk chanser liksom. Och ja kan inte bara säga hejdå och bara skita i personen helt och hållet bara för att jag inte känner samma sak eller för att vi inte har något gemensamt. Det går bara inte, känns så omänskligt på något sett. Så då, gav ja honom en chans liksom, ja kanske skulle gilla honom om ja fick lära känna honom mer. Och de visade sig att jag bara inte gjorde det och visste att de ändå aldrig skulle klicka. Men för honom verkade de ha gjort och han är fortfarande krossad som han säger... Men jag kan itne göra så mycket åt det liksom. Är det inte bättre att säga sanningen och människan får ta de?

Om vi kan vara kompisar, så why not? För mig spelar det ingen roll för jag kan bara inte slänga ut en människa ur mitt liv, de går bara inte och jag tror det är fel att änns försöka.



JÄVLA SL!!!

Ni höjer priserna och trafiken försämras, vart fan går pengarna till egentligen??
Igår så kom jag hem vid tolv tiden, okej, tolv på kvällen!!! Jag skulle vart hemma tio men nej!
Jag får veta bara mellan flempan och huddinge att tåget kommer vänta i stuvsta och åka tillbaka till södertälje för att bron i älsvjö håller på o rasar typ. JAHA, men jävla chafför alltså, kan inte han varna oss alla lite lite innan så att man kunde hoppat av i flempan och tagit buss???
Nej, han säger att de kommer stå ersättningsbussar och vänta i stuvsta.
Gör det de eller när man kommer till bussstationen? NEJ!
så vi alla där står ute och fryser, väntar och väntar på jävla ersättningsbussen, minst 50 taxi bilar har redan kommit och åkt, men inte en jävla ersättningsbuss!
Så står jag där i runt en 40 min om inte mer och till slut tar jag en taxi, lyckligtvis hade jag pengar på kortet.
Mina tår var hur frusna som helst och när ja väl åker med taxin så ser jag fortfarande3 ingen ersättningsbuss.



Vafan är det här för grejer liksom? Speciellt studenter som måste låna av jävla CSN för att man inte har RÅD med att betala för ett jävla sl kort, så fuckar sig trafiken och man får vänta på bussjävlen i nästan en timme?? Ska det verkligen vara så här? seriöst, alltså ja ska skicka ett jävla klagomål till de, hoppas att fler gör de. För om de ska höja priser, så borde de fan hålla reda på trafiken lite lite bättre!!

FUCK!

Vem är snyggast?



Ja tycker personligen ingen på just de här bilderna men ananrs så är de fan Robert Pattinson(EDWARD) för i fan vilken ful bild på HP!!!! HUHUHUHU *Sorry dee* men nej! minus poäng till dig du!

Im pissed off!



Im really kinda of pissed off right now dudes! DAMN IT!
Imorgon är jag aaaaaaaalll alone i en månad, JUPPIII!!!! SUCKERS!

RSS 2.0