Onormalt? normalt!

Nr. 1


NR 2.



Nr 1 och nr 2 skiljer sig lite. Ni är nog inte så dumma om jag säger att det verkligen är inte photoshopat, och att nummer 1 är den senaste bilden på mig efter min bröstförstoring och efter min hårda träning av att försöka bränna ner så mycket kolhydrater som möjligt, för jag är ju sååååååå tjock!! Omg gosh! så fet!
bara jag sätter mig ner så syns det lilla fettet. neeej guuu vad jag hatar mig! måste skära ner på sushin lite, blir alledels för mycket mat för mig. Kattmat kanske?

Men nej, jag säger på en gång att det är photoshopat, HALLÅ! och nummer 2 är original bild, så ser jag ut nu.
Jag trivs med mig som jag är nu och jag tycker att jag ser helt perfekt ut, eller hur?
Finns det möjlighet till att gå upp lite, why not, fine by me!
Som sagt tjejer där ute, man får ju tex, större bröst samtidigt som man tar på sig lite extra kilon. Det är väl inte helt fel?

Så varför gå och slösa de där 100 tusen kronorna för att förstora brösten till en Å eller Ä eller Ö storlek, när man kan nästan göra det helt gratis med att gå upp lite i vikt. Så kommer det se naturligt och proportionerligt ut också.

Eller misstycker ni? Har ni andra ideer, tankar om dessa två bilder
Tycker ni att nummer ett, det är en ideal bild på dagens kvinnor?
Ska man verkligen se ut som vissa stupid bloggerskor gör? Onormala, anorektiska flickor dessa bloggerskor, är det dagens ideal bild på oss tjejer, kvinnor, flickor?


VAD ÄR NORMALT I DAGENS SAMHÄLLE NÄR DET GÄLLER VIKT?
VART GÅR GRÄNSEN?





Videon från förr.

Lämnade in för ett tag sedan ett vhs band som skulle göras om till dvd. Ett väldigt gammalt band som vi har haft sens 2002.
Idag efter jobbet satt jag, mamma och fernando och kollade på det. Det känns konstigt att se tillbaka så många år, och när dvd tog slut, så känns det som om det var igår.
Detta är ett av de bästa sakerna jag har slösat mina pengar på. Det betyde så otroligt mycket för min mor, och för mig. Det var en bit video film på min mormor, hennes födelsedag, hemma hos henne. Det var 2002, juni 25. Ett år efter dog hon. Och för första gången sens dess, genom denna video såg jag och mamma också, att vi var så blinda att vi såg inte att hon redan 2002 var sjuk. Vi såg inte det då. Men nu efter så många år, se en video, och SE från ett annat perspektiv, så känns de så konstigt, så fel.
Att man inte ser, vi tror att vi ser, vi tror att vi vet hur du eller du mår, vi tror att vi vet bäst, MEN VI GÖR INTE DET! och inte förens det är försent som man inser, och ser, men då är det försent.

Jag var chockad och arg, ledsen och besviken på mig själv. Visst vad var jag, tolv, 13. Men jag var nästan varje dag hos mormor när vi väl var i ryssland och att jag inte såg, att jag inte tänkte. Krävs det verkligen en video film, ett band, en dvd för att inse något?

Jag saknar fortfarande min mormor lika mycket varje dag och jag vet inte varför det fortfarande håller kvar. Men hon var en stor del av mig, det var jag och hon, när jag var i ryssland. Hon lärde mig så mycket, allt från att sticka till pff ja en massa, till att inte bara tänka på sig själv och alltid vara tacksam. Jag fick alltid göra vad jag ville, äta hur mycket godis jag ville, aldrig sa hon nej, aldrig var något förbjudet. Jag kunde måla väggarna gula om jag ville, hon skulle inte ha något emot det. Hon kunde köpa glass till mig om de så var hennes sista pengar för månaden. Hon sa alltid att hon mådde bra för hon ville inte att vi skulle oroa oss, tills det blev försent. Men tills de sista dagarna då det var värre. Hon gav allt hon hade till mig, till oss och jag var inte änns...

nej fan det här går inte! har ingen försäkring på min dator och tårarna blöter ner tangentbordet, så blir vattenskador snart!

HEJDÅ!

Är det halloween?

Kollade in en blogg igår och jag förstår mig inte på människan, eller vad du nu är.
Att jag bara kommer skriva om dig kommer du få mer popularitet men det skiter jag i för du är så jävla FUL KISSIE!
Seriöst! När jag såg bilderna på henne, trodde jag att de var gjort i photoshop. Hon ser ju helt oproportionerlig ut! Alltså är det halloween så kan jag förstå att hon ser förjävlig ut men det är inte halloween, Jag blev fett äcklad. förstår mig inte riktigt på människan. USH FÖR I FAN! Hennes ansikte, är det änns ett ansikte? Kolla bara, eller skit i det.....

Jag trodde att det var ett skämt, bilderna hon är med på, men människan ser för fan ut så på riktigt! Om hon ska operera sig så borde hon snygga till sig själv, för nej inga ord, USH!

sorligt...

firande av 1års dag och min födelsedag!

I lördags så firade jag och robin min födelsedag :)
Inte förens vi var utanför Maxim teatern som jag gissade rätt på vad min present var!
Vi gick på maxim teatern och så föreställningen, RIKTIGA MÄN!
VÄRD ATT SE!
den var helt underbar! Rolig men samtidigt djup! HELT SUPER DUPER födelsedag present av gubben:)
Innan det så gick vi och åt på restaurang, blev ett firande av vår 1 års dag som var den 18. Den var så flashig att vi fick kolla på iphone vad som var vad på menyn! Men till slut beställde vi och det var super dupe god mat! Jag var mätt men ville ha mer och orkade inte äta upp. Värt att gå!

La vita italien tror jag den hette! På karlaplan:)





sådan fin överasskning var jag inte beredd på!

Men som sagt, riktiga män måste ni som inte har sett den, SE DEN! helt värd!





Kyssar!

Go on and close the curtains
cause all we need is candle light
You and me and a bottle of wine
going to hold you tonight


save tonight









Meet me halfway, right at the boarderline
That's where i'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where i'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish



What are words?

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't



When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone




21 år!

Då var födelsedagen över. Ett år äldre har jag blivit och jag känner mig redan så stor!
Fick ett jätte gulligt kort av gubben, och jätte vackra rosor!! De orangea rosorna fick jag av mamsen:) och de rosa av gubben!







Underbar födelsedag enligt mig! Har mer av veckan och helgen att se fram emot!*fnitter*



JA MÅ JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅR!

 

HIPP HIPP HURRA FÖR MIG IDAG!

HURRA HURRA HURRA HURRA!


nightmares...

i tre dagar i rad har jag haft konstiga drömmar. Me dont like it.
I natt så tror jag att jag höll på att gråta men vet inte riktigt om jag gjorde det...
men nu orkar jag inte drömma dåliga drömmar... för jag förstår inte varför jag gör det...
man brukar ju drömma om något man sett på dagen eller pratat/ nämnt något på dagen men inget av det har jag hört, läst eller nämnt...


jag vill ha bra drömmar...

you can make my storm feel sky blue




Just close your eyes let me hypnotize you
I can make your storm feel sky blue
when you're lost you know I'll find you
If I'm not beside you I'm behind you

You're a dream, inception, you're my king











Älvsjö/ Hagsätra.

Så, här om dagen var jag och Malin och tog oss en back old times promenad. Vi åkte till älvsjö station och gick till hagsätra. Dock gick vi aldrig till hagsätra centrum, istället svängde vi in till skogen. Som små var vi bara där och lekte och läste aldrig skyltarna, men nu var det väldigt intressant!( börjar jag bli gammal? )

Jag visste ju inte att vi skulle vandra i skogen, så jag hade ju tagit på mig klackskor... det var lite jobbigt i slutet av dagen!

Här kommer lite bilder från den vackra sol vinter dagen!













Klotter, nu vet man att man är tillbaka i hag haha.
Läs, ganska intressant! inte visste jag att det fanns ett hav där för 9000år sedan!! Bra med skyltning!



Nu har vi kommit fram till älvsjöbadet! Så vackert det är med klotter eller hur! Malin står och klurar ut vad det är som står, ser så viktigt ut!





Nyköpt bok på akademins...

Köpte en bok idag, för plugget. Ush vad det kostar! Men efter 3 års plugg,(hålla tummarna... ) med utbilning på slutet gynnar det väl att köpa böckerna. På engelska också.... min engelska är inte perfekt, jag har svårt att förstå på svenska inte för att min svenska är sämre men om jag inte förstår på svenska, hur ska jag förstå på engelska då min engelska är sämre än min svenska. Min svenska är bättre än min ryska, så ja. Nu blev det mycket ord bestående av svenska och svenska men sak samma. Har läst nu ett par tusen tals gånger. Borde gå och lägga mig!
Första gången jag lägger mig tidigt, halv elva men vadå!:)

Min hjärna orkar inte mer av denna tjocka bok med en massa information!




Är snön här för att stanna?

 

Jag vill att snön ska försvinna. Jag har kastat mina snöbollar, blivit inkastad i snön, det var kul så länge det varade men nu vill olga ha på sig sin sexiga, heta, snygga svarta skinnjacka!!! Så vågar man att ha på sig den imorgon? ska bli plus 3 grader.. minus mot kvällen men det är kväll.

Ska jag eller ska jag inte?

Snön verkar ändå inte försvinna..... solen har kommit fram men snön är envis, ger sig inte för att smälta bort...


födelsedagen närmar sig...

12 dagar kvar och sen fyller jag år.
När man var liten kändes det mer speciellt, nu känns det som om man är tvingad att fira mig, tvingad att köpa något fastän man inte vill egentligen.
Jag vet inte änns om jag vill fira min födelsedag för jag vill inte bli besviken i slutändan. inte så att jag blivit det men det känns bara så komplicerat och då känns det att alla är tvunga att fira mig.
Om man samlar ihop ett gäng, säger en dag och tid, i sista sekund ändrar sig hälften och hälften kan inte komma och man försöker ändra dag och tid men det blir alltid många som inte kan och då förlorar jag hela iden med att fira.
Okej påsk, det är påsk. men födelsedagar är personlig, det är en gång per år och om man inte anstränger sig för att kunna komma den dagen, kunna fira den personen, då vill man nog inte...

robin frågade mig vad jag önskar mig, och jag sa att jag vet inte. andra har också frågat vad jag önskar mig och jag sagt att jag inte vet. men jag vet ju lite vad jag önskar mig. Vill bara inte få något bara för att man känner sig tvingad att ge. känns bara så jag vet inte. Klart jag vill bli firad och det är min dag och inte varje dag man fyller 21, det är ju ganska stort i usa, där får man börja dricka vid den åldern. men om ingen annan vill, är det inte så kul att fira själv....


vi får se helt enkelt. Är jag för personlig nu? kanske därför jag brukar gillar personliga presenter, något som betyder, bara för att jag är så personlig? nej jag vet inte....

i kan be sick...

jag håller på och blir sjuk, tror jag. Allt började i söndags, på morgonen och nu har det kommit tillbaka. Me dont like it!
Vill inte vara hängig.... tråkig och tråkig. vill vara pigg och go och glad!!

RSS 2.0