Vad är bäst?

Ska jag eller inte?
Jag vill ha en videokamera men också en vinterjacka och båda har jag inte råd med...Eller jag har om jag köper den billigaste av de billigaste videok men är de inte bättre att köpa en dyrare på en gång och få jackan också:D? Fast vem säger att en dyrare är bättre. Hm. Sen vill jag också ha en mobil... en Diamond 3d, men ärdet värt pengarna? Eller en samsung touch... hm. Jobbigt eller det bästa är kanske att börja SPARA hahah.

Aja vi får se!

Nu måste jag  rush hour städa hahha.Sover inte ensam imorn!! som tur yeiiii!!

Einstein glad

Så här blir Einsteins hår när Einstein är glad haha.(har försökt kamma det och kamma det men hej tjena, får typ snagga mig... går inte)



Einstein med en annan ögon färg, vilken passar bäst tycker ni?


Öppna din dörr

Jag är så glad. Kanske för att bidraget och lönen kommer snart eller bara för att jag, jag är bara så jävla glad.


Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

PRECIS

I am a new day rising
I'm a brand new sky
to hang the stars upon tonight
I am a little divided
do I stay or run away
and leave it all behind?

it's times like these you learn to live again
it's times like these you give and give again
it's times like these you learn to love again
it's times like these time and time again


YEAH

..

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
Find a new one to fool
Leave and don't look back.

Jag som Einstein, vad tycks?

Så här gick jag runt heeeela dagen igår. I skolan, på väg hem och hemma. Gissa hur många som vände sig om?;)




Green lund med klassen



Lite bilder från förra veckans gröna lund!;) Tänka sig att jag tog upp min stora kamera upp och tog bilder, läskigt men den var med mig until the end;)



 Jag trampar mot slänggungan

Im happy!

Einstein nummer 2?



Imorgon är det skolfoto,vi tänkte vara kemister etc. Jag valde att göra mig till pajas och vara försöka se ut som einstein. Har köpt vit hår sprej så ska spreja för fullt imorn och göra mitt hår, som einstein hår. Wish me good luck!!

 så vad tycks, passar jag som einstein?? Fick reda också på igår att han fyller år den 14 mars samma dag som jag eller förlåt, fyllde!

Nu är det dags

Nu börjar det bli dags att ända lite på min blogg, tycker inte ni det?
Börjar bli dö trist att ha blågrå sida... Det ska vara en Happy sida ingen depression sida tycker jag. Och jag är trött på min, måste bara ta ork att fixa till den.

Vilken färg tycker ni jag borde ha? Eller färger?

Duktig flicka.

Ja då har jag städat halva lägenheten, är inte det bra? Jo för mig som aldrig orkar göra det, speciellt då man är alone i tre veckor.Men jag behövde inte så trevligt att bo i ostädat lägenhet i tre veckor, kan ju itne vänta tills mamma kommer tillbaka och städar. Så idag har jag diskat och tro mig det var mycket disk hahaha*skäms* Fixat i vardagsrummet och nu är det mitt rum som fattas bara. Men det är bara sängen och damsuga lite sen är det klart!

Har inte varit i skolan på tre dagar nu, har inte biologi eller matte eller svenska så tur för mig:)
Har sovit och sovit och imorn ska jag till skola. Kemi B och Fysik B har jag i alla fall, inte kul. Fattar inte kemin and i am going crazy. Vill ha jul och jullov och julklappar och jultomten och en juljacka. Neej vad mycket Jul det blev. Nej men jag vill ha en fin och mysig vinterjacka!
Har kollat på en i stadium för 2lax men lite osäker. Finns sen en för 4 lax så vi får se vilken det blir. Är det märket som spelar roll eller jackan i sig?
För mig är det jackan i sig så det blir nog inte den för 4 lax inte:)

Nu ska jag gå och handla lite mat så jag inte svälter ihjäl. Fick lust med nudlar helt plötsligt!!!

Tjingelingplingplong

Tillbaka eller ej?







Maybe this winter, ill go back.Det återstår bara för mig att säga ja...

Ett ställe att återvända till, utan regn då! Annars var allt perfekt


kolla in i ögat, ganska cool närbild, ser ni de där små grejerna i ögat? COolt


inte trött?

Klockan är halv sex på morgonen och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Kanske för att jag behövt tänka från tio tiden hehe.. Tänka sig att vi människor har sååå mycket att oroa sig för, att tänka på och bry sig om. Men har vi verkligen det eller skapar vi bara oro och all omtanksamhet?

Ibland vill man någons bästa men visar det på det sämsta sättet. Då det finns två utvägar och man råkar ta den ena som visar sig vara den felaktiga fastän man vet i bakhuvudet att den andra var den rätta vägen. Det förvirrar en, mig i alla fall.
I think I have to let go and stop to worry. Det ska bli mitt nya motto. Sluta bry sig för ett tag och bara låta det vara. Låta allt vara och låt den rätta vägen gå av sig själv. Sluta tänka för mycket och bara let i be.Let it be och ta hand om sig själv. Livet är mysko och livet kan vara hårt, det är hårt men alla måste deal with it på egen hand, man kan alltid finnas till och vara en hjälpande hand, för det är det enda som behövs.

Så ibland då man bryr sig för mycket, mer än vad personen i sig som man bryr sig om bryr sig så kan det nog bli fel. Och det blir det. Men livet är inget utan misstag så hoppas jag blir förlåten för det misstaget i alla fall.



Förlåt

När orden inte finns till och meningar inte har någon mening, finns det alltid nån låt som säger allt. Ialla fall det som inte går att sägas, för mig i alla fall.


I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

Say goodbye

Ooh must be the mood I'm in
I'm thinking of you again
call you up just to tell you why
Why I left you and say goodbye

Time makes you sorry for the things that you've done
Sometimes you walk away and sometimes you run
And the weather's fine here; I can feel a slight chill
Somethings change babe and some never will


I know you're different now and I guess I changed too
And I thought what was once so right was so wrong for you
Yesterday I was talking and I heard your name
The weather's fine here with a slight chance of rain




Jag är...

HUNGRIIIIIIG!!!!!!!!
Slutar om en timme. Varför gjorde jag alla ordrar igår? Stupid as hole jag är. Borde ha sparat lite tills idag så jag haft något att göra. Fast har hjälpt lite kunder också:D så det var ju något i alla fall.

And the money hari nte kommit... får bli middag direkt och ingen lunch:(

Nu är man ensam

Japp då var man ensam i tre veckor. INTE KUL. HATAR att sova ensam. speciellt då kvällen kommer. Och ingen jävel pallar sig till mig typ.. so it really really suck.

Men diana var hos mig igår till idag, i really uppskattar det:D var inte så läskigt då att sova hihihi! THANKU!

kryssning?

Kryssning vill man åka på och förmodligen blir det av, OM vi har nån förälder som kan hänga med eller bara en vuxen som kan "ta hand" om "barnen".
Det är det jobbigaste, att ingen typ morbror eller faster eller bror som pallar åka då kan man inte åka för man är bara 18.
IT SUCKS! för kryssning vore perfekt nu, var så länge sen!:(

but what do you do om ingen vuxish männishkas pallish.

All alone

Imorgon är det jobb för mig så ska slagga snart för att orka gå upp men först blir det lejonkungen! Var ett tag sedan man såg det. Kommer gråta som vanligt när pappa lejonkungen dör...

Imorgon åker min mamma och lotsas farsa till russia så im all alone i tres veckor. Ganska mycket men samtidigt väldigt chill:) eller egentligen inte, för jag HATAR att sova ensam... det är absolut inte roligt men får försöka hitta någon som pallar sig hit. för alla bor åt andra hållet så ingen orkar. Men jag tvingar!!! ;)tar tag med hårdhandskarna!

Fysik på grönan!

Min dag började inte alls bra, var hur förbannad eller jag vet inte, inte på humör imorse. Så inte på humör att jag kunde slå ihjäl nån men det gjorde jag inte. Senare mot dagen blev det bättre som tur.

Idag var vi med klassen på grönan med fysiken med oss!
Vi skulle mäta accelerationen på olika karuseller som vi om typ tre veckor skall redovisa resultatet på. Och för de som inte vet vad acceleration är, aa ni får gå in på internet och läsa, jag orkar inte förklara:P

Gröna lund innebär då att man slösar pengar utan att änns vilja slösa de. Lukten av maten dras man till, den slukar en helt och hållet och alla skrikande ungar som vunnit en massa nallar ochleksaker får en att spela ofcourse, eller mig, jag brukar alltid vara den som spelar upp allt;) Och äter upp allt.
Det var kallt som fan, men vi klarade oss med popexpressen med oss och jetline, så så kallt var det inte till slut.

Jag vann en nalle björn, en jätte söt ganska stor faktisgt. En sån där nalle typ som brukar finnas på Gallerix och som är FETT dyra. Men min är bäst. Har gett den till mamsen och hon blev överlycklig och gladare än vad jag blev när jag vann den hahaha, man undrar vem som är barn här?:P

Sen spelade jag och Malin och försökte vinna en pingu leksak, först tog hon ett nummer och sen kom det ett par snorvalpar och valde och de vann! GRRR man blir så arg men vad gör man. Och arg blir man ju för att det var bara ett nummer i skillnad, hur förbannad är man inte då?

Sen efter en halvtimme fick jag lust att försöka vinna enpingu, jag tog nummer 2,6,14 och 51 MEN INTE 50. Och bara för det så var de 50, ett nummer mindre, hur enoying är inte det?!?! Dumma gröna lund, man slösar bara en massa pengar, men vad gör man. Det var kul i alla fall=)

Sant

Tro på det bästa hos människan,
tills hon bevisat motsatsen.


är inte det här sant?

Ja tycker det! Hihih

Livet

Livsåskådning, vad är det? Och vad är livet?
Är livet ett liv eller är liv livet?
Livet är det punktrerat och bestämt eller får man välja hur som helst. Får man byta och ändra sin väg eller gäller det alltid samma road. Och i slutändan, vart hamnar man, i början där man börjat eller i slutet på en ny början?


I have no idea och det suger för jag har reliugions läxa tills imorn, måste göra nuu!

Help om nån känner för att dela med sig om sin livsåskådning och vad det är ?

:)

Look dis young romey lookin for a homey, a little juliet, who say they'll console me.
When i'm all lonely, knows how to hold me, a little tight shawty, know what i mean.
Little attitude but not controlling, with them pink nike's, and them passion jeans.
I need a girl sweet as a dove, first time in my life, i see i need love.
New no limit, mommy no gimmicks, maybach benz, mommy jump in it.
You remind me of my diamonds, always shinin, a flawless girl.
I'm a young Bill Gates, get all this girl, in my g-4 we could tour the world,
before i'm 24 i'mma rule the world, and you can be my queen, yo that's for real, ok.


Me loves this song!!!! Memories as always

Program, utbildning que?

Vad kan man läsa vidare efter gymnasium egentligen?
Jag kommer ihåg hur svårt de var att bara välja ett gymnasium, men nu välja något man ska jobba med eller något man ska plugga med i fem år om inte mer eller mindre. QUe?
Psykolog har alltid vart de första jag tänker på men hej tjena, de är typ lika svårt att komma in som på läkarlinjen så hejdå till det.
arkitekt? socionom? läkare?juridik? vad liksom, finns så mycket men så lite intresse eller jag vet inte.
Jag lovar till slut kommer jag så och jobba som bartender utomlands och skiter i plugg för jag KOMMER INTE PÅNÅGOT!
Och jag vill inte plugga något bara för att plugga utan något jag verkligen vill göra, vet bara inte vad, inte än.

Har nån några förslag på vilka utbilnigar eller program det finns?

im körd..

8

Åtta börjar lilla jag imorn.Hur ska jag make it och första lektion är bild och form. Me dont like it.. håller på och ritar en död fågel eller det är ett skelett och hur lätt är det och rita av ett skelett, ush pain in the ass. För det är inte ett, och inte två och inte heller tre ben som fågeln har utan 39058235820396723906790276924079602476 ben + 2 så im dead, och 8 på morgonen, vem kan rita då?
Tror inte änns picasso skulle klara av att göra något klockan 8 på morgonen, eller?

Sov dags!

take another little piece and make it the last one!


You're out on the streets looking good,
And baby deep down in your heart I guess you know that it ain't right,
Never, never, never, never, never, never hear me when I cry at night,
Babe, I cry all the time!

Take another little piece of my heart now, baby.
Oh, oh, break it!

livets väg

Var du än befinner dig på livets väg är det aldrig försent att ändra färdriktning.. och börja om.

Sant eller ?

Jag kanske borde ändra min livs väg eller färdriktning, men hur och vilken väg då?

Ny skärm och nya ögon!

Nu sitter jag med gråa ögon och en 22 tum framför mig:)
Är jätte stolt. Hade en 19 tum förr men nu en ltie större, skit nice data skärm speciellt för mig som håller på med bilder och kollar på en massa film en mini plasma tv typ!
Har skaffat gråa linser occkså vet dock inte om jag ser ut som en djävul för på bilden så ser man inte så mycket som i verklighet men kan ta in en bild sen:)

Tjingeling !
Ill be back


Sanning?

There comes a point in your life when you realize

who matters,

who never did,

who won't anymore...

and who always will.

Det läskiga är att jag vet vilka som Matters to me och vilka aldrig gjort. Jag vet vilka som inte kommer matter längre och vilka alltid gör och kommer göra!




RSS 2.0