Jag känner mig liten

Vad har jag gjort, vad fan har jag gjort? Jag har sårat en människa som jag gillade/gillar men inte tillräckligt.. är det mitt fel då? Att jag inte kan bli kär i dig, att jag inte kan säga att jag älskar dig, för jag gör inte det men är det då mitt fel? Egentligen är det inte mitt fel, jag kan itne hjälpa vad jag känner men fan vad ont det gör att veta att du mår skit... på grund av mig.
Jag kanske missade världens bästa människa men det kommer jag inte inse förens senare om det är så. Men vad gör man, om man inte känner något är det inte bättre att säga till att det inte kan bli mer nu än sen då det är försent, eller det är aldrig försent men bättre nu än aldrig. Det är bättre nu, då du inte har så mycket känslor för mig än om du skulle ha..

Jag känner mig så jävla kall och jag som planerade för att kolla på Bodyguard idag men det kommer ju inte gå, kommer bara sitta och brista ut i gråt och känna mig som en värdelös person, vilket jag är men jag kan inte styra vad jag känner.. fast det gör ont att veta att man har sårat en människa på grund av att man känner som man gör.
ONT, det är vad det gör. Kan inte änns tänka tanken hur ont det skulle göra om man var tillsamans och gjorde slut, shiet det måste kännas som världens undergång faktisgt..

image26

Jag känner mig liten och rädd
vet inte vad jag gjort hur jag tänkt
vet inte om jag var beredd.

Du trodde att det var med flit
men det var det inte
jag ville inte få dig känna som skit.

Nu sitter jag här och känner mig liten
jag sårade dig och var iskall
jag betedde mig som värsta skiten.

men du kommer kunna gå fram
utan mig får du det bättre
snart är jag bara inget mer än damm

(Shit det var länge sedan jag skrev någon poetisk grej.. Men nu verkar det komma tillbaka )

jpsdgjpös


Gillar de här bilderna på mig vet inte varför men gör det! 
Har funderat att förstora till typ a 3, vad tycker ni? Vilken borde jag ta av 1,2 eller 3? I need heeellp.3

1
image23

2
image24

 image253

kan jag göra allt och behålla allt? eller är det bara en dröm?

Kollade klart på Greys anatomy nyss, det sista avsnittet= Jag grät.

Men det jag vill få ut är att jag gillade en mening som nån sade i serien:


←I cant do everything and still have everything→


Det här stämmer så mycket, inte bara på mig men på de flesta. Att man kan inte göra allt och fortfarande ha kvar allt. Det går bara inte. Man visar hela tiden att man är bra och kan saker att man kämpar och kämpar för att visa att man verkligen kan uppnå, men om man inte lyckas, om man inte gör det vem är det som brister då? Man visar i slutändan för omgivningen mest för att bevisa något och det äri nte omgivningen som tar skadan om man misslyckas. Det är en själv. I grund och botten är det för sig själv som man försöker bevisa att vare sig hur mycket man kämpar och kämpar så kan man uppnå det man Själv vill uppnå. Att man är bra och att man kan saker och kämpar för sig själv och inte för andra. Man kämpar och bevisar för sig själv genom andra utan att man änns vet om det. Man vill ha andras bekräftelser om och om igen för att man skall kunna fortsätta tror man. Man kan inte klara sig ensam och om man misslyckas så går det inte att fortsätta om man itne har någon att bevisa det för. Men det går, det går. Man har alltid sig själv kvar, vare sig hur man vill göra allt men ändå inte lyckas behålla allt.


Ibland ser man inte klart, ibland ser man bara svart eller vitt och ibland så ser man bara grått.

Man har inga färger framför sig och ingen lampa som lyser framför en för att ge råd och ideer, hjälp helt enkelt. Vad händer då liksom man tror att man står ensam där med grått framför sig och ingen hjälpande hand. Vad händer???? Det är min fråga och jag vet inte svaret... men jag vill veta. Vad är det som får oss att försöka och försöka göra bra och räcka till för alla men i slutändan glömmer man sig själv och den enda man inte räcker till är en själv..
image22


Psykopat,psykopat Psyyyykooooopaaaaat

Precis, dagens samtalsämne är psykopat. Vad tyder på en psykopat? Jo svaret är enkelt, man lyssnar på psykooopat låten och har den som sin ringsignal. En av mina nära Habubisar oj jag menar Habibisar(kan inte turkiska;) ) från J.V är ett levande exempel som just nu inte sover. Hon kallas även för stresso, det kan ni gissa varför. Okej för er som är tröga, stresso döptes hon till för ungefär 456 år sedan för att hon var väldigt stressad och hon är det fortfarande. Så gammal men så stressad. Denna stress fick henne att leva tills nu, nästan 500 år. Just nu sitter hon på msn och tror att hon har cancer. Nej stresso/psykopat, du har inte cancer. Bara för att man har en pungkula i halsen betyder inte att det är cancer, stop dreaming pilla ***** !

image21Hennes favorit färg är inte blå men hon gillar vatten och långa skogspromenader, golfa ute på ängen och margaritas drinkar på stranden. Om ni är intresserade hör av er så snabbt som möjligt, en trevlig blå kvinna med en svamp i handen!



♣ ♣ ♣ ♣ ♣


♥   ♣   ♣   ♣   ♣   ♣    ♥   ♣   ♣   ♣   ♣   ♣

Even when the thunder and storm begins
I'll be standing stong like a tree in the wind
Nothing is gonna move this mountain or change my direction
I'm falling off the sky and I'm all alone
The courage that's inside is gonna break my fall

♥   ♥   ♣   ♣   ♣   ♣   ♣    ♥   ♣   ♣   ♣   ♣   ♣

This is my life

         image20image16image17     image19

I took for granted all they gave me
I opened my eyes
Finally I realised
 This is my life                        

All through the years
Of blood, sweat and tears
Hopes and my fears
All that was meant to be

What will be, will be
There's no denying all the heartaches
Were just a blessing in disguise
If I never made a single mistake
I wouldn't be here



Jag kan inte fatta att hur mycket vi har inte vela börja i gymnasium så hamnar vi efter två år i samma skola och klass till slut. Vi kommer ta studenten tillsamans!!! Hur kul som helst ju! Jag saknar de dagarna då vi satt och lyssnade på pirjo medans hon lärde oss om procent och massa grejer som gav oss större möjligheter nu i livet. Hon och hennes finska accent hahaha. Det är så mycket som finns kvar där och kommer alltid att finnas men med tiden går något bort och man glömmer, det suger. Men det viktigaste för mig, det kommer i alla fall finnas kvar och hur gammal jag än blir så kommer jag aldrig glömma vissa saker och människor.
Vi kommer må så jävla bra Impaaasiiibaaal, hoppas jag i alla fall. Bättre ha det hur bra som helst i ett år än inte alls. Sen är det bara freckles som tar studenten och då är alla klara och fina:)

Tänk hur många misstag man har gjort. Om och om igen och man har lärt sig utav de, sanning. Jag har det i alla fall. Hur många misstag jag än gjort så har jag lärt mig utav de och jag är hur glad som helst att jag faktisgt har begått en massa misstag för utan de så skulle jag inte varit här. Jag har själv sett de omkring mig som lärt sig utav sina misstag och man ser verkligen, så det är sant att man lär sig av sina misstag förr eller senare.
Livet är fanimej jävligt komplicerat och väldigt sårande men utan det så skulle det inte varit ett liv. Ibland måste man offra och offra för att inse att man lever ett riktigt och glatt liv.


"Lord knows things are hard to follow, but dont let anyone tear them away
Hold on there will be tomorrow, in time you`ll find your way"
Alltid








Lite program och Zorro, Aguilera och Mariah är i Gama Stan!

Ganska coolt vad man kan göra med olika program hahha. zorro och mariah carey på ett ställe hahaha;)

image15










RYSSLAND VANN EUROVISION 2008!!!!!




GO GO, GO RUSIA GO RUSIA GO DIMA GO DIMA!!!!








Hans engelska är ju inte det bästa men rösten finns och han vannnnnn!!!!!!!!
fast fan perelli, dumma röstare hon var ju bra? Att hon inte änns hamna på typ 5 plats för de förtjänade hon.
Maj månaden är verkligen tur för oss ryssar, eller vadå tur lycko månad! Först fotbolls matchen, där tar vi hem segern, därefter Hockey och nu EURO VISION!!! För första gången faktisgt, är man inte bra eller??

Sen har ju jag också fått ett jobb ännu en seger, jag bara älskar maj månaden nu alltså!!
Klockan är runt halv fyra och jag sover fortfarande inte... Har för mycket att göra, pluggar till och med i min sömn, då måste det vara något fel= man har för mycket att göra!!!
Men, sommarlov snart och jag bara LÄNGTAR! Om jobbet går bra så fortsätter jag i sommar och då har lilla jag cash vilket innebär att sommaren blir bättre, mera cola,jordgubbar,glass sol och bad. Gotland blir det också ju!! Äntligen.

Aja slagga ska ja göra nu, så att ja inte sover hela dagen imorn. Har att göra:
Psykologi hemtenta lämna in imorgon, läsa igenom en massa 293850834 sidor till idrott seminariumet tills på måndag, plugga till svenska provet tills måndag,plugga till fysik provet tills tisdag,och två labbrapporter plus ett fysik kraft prov.
EN HJÄRNA DUDES, EN HJÄRNA har jag bara!!!

spokojnij noshi vsem pobeditelem!!! Mi viegrali, nakonetsto, malodets dima!!!!!! Y ti kotorij krytilsja na kanjkax! hahaha

Im toooo tireeeed!!!

Cum grano salis

Som sagt man får ta allt med en nypa salt. Världen är svår att befinna sig i eller omgivningen i världen är svår att befinna sig i. Nej kanske inte hela omgivningen men vissa personer, som tex DU. Du snackar goja och nu menar jag verkligen goja. Din mun går i 24/7 varv året om och det är inget smart som kommer ut där inte. Klagar på allt och alla och härmar vad andra har sagt för att verka smart men gumman du är dum. Hur irriterande som helst alltså. Om du kacklar emot en och sen så säger man emot så ba; Har du pms eller?
What the fack?! Är huuuuur glad som helst att slippa en sån människa i alla fall efter sommaren, puff ska bli skönt.


Jag satt och kollade på bilder, inte bra olgs inte bra. Jag, folk som känner mig vet att jag har jädras många bilder, verkligen många alltså och ibland får man lust och typ minnas lite tider från förr. Hittade hur knasiga som helst hahha men bra i alla fall.

Haha här brukade vi köra basket och sola om det var fint väder. Ganska mysigt om jag kommer ihåg rätt!

            "Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka men morgondagen är vår att vinna eller förlora    
image13




JAG BARA ÄLSKAR min gamla utsikt från mitt gamla hus... Var alltid sååå fint!



image14



Aja ska slagga nu. Måste upp tidigt imorn, har biologi och det får man fanimej inte missa! Sen är det fik iväg med tjejerna i hope eller mcdonalds if i get the cash.

Pusselipuss!!!



I just can't go on or can I

Jag blir så arg, så arg på mig själv. Ibland undrar jag varför du änns finns och ibland undrar jag änns varför det blev som det blev. Vi har känt varandra sens små ungar. Körde fotboll på din gård, drack cola tre sommar tillbaka på skateparken, gick i samma skola, bråkade om samma grejer och ändå blev det som det blev. Ingen är perfekt och ingen kommer vara det heller men varför är det så svårt.. Det finns dagar då jag saknar dig verkligen, saknar min vän man hade förr i tiden men ibland så önskar jag bara att du inte fanns. Det jobbigaste är att om man pratar om gamla minnen så kommer du alltid nästan upp, och det suger för du finns nu inte med här, utan du har gått vidare till ditt egna lilla liv.

Time is so unkind
And life is so cruel

Blir bara så arg att jag är den som alltid, alltså ALLTID får skiten, alltid den som är i mitten av allt och alla och alltid den som förlorar någon. Det är ingen jävel som förlorar mig inte, vem vill änns ha mig som vän dah?! Nej nej det är alltid jag som fuuckar till det och förlorar folk. Man lär sig av sina misstag men att glömma det man lärde sig utav och glömma en vän är ju hur piss jobbigt som helst. Du var inte den bästa men ändå så var du det,du var alltid du och det suger för det är just det man saknar.
Ibland så saknar man din humor men inte dina temprament, sånna som fick mig i mitten av två vänner.

POSJGPAEJPÖGESGJESWPHGÖH PWHQFPI Q#=)¤/!="¤# Y!("Y¤E(=!"!!!!!!!!! Jag ångrar inget, det enda jag ångrar är att en människa ska inte få stå i mitten och välja bland två polare, det är fel och bajsigt. Alla behöver inte vara best friends med varandra, man ska kunna acceptera sina vänners val vare sig vad och det gjorde inte du. Så jävla onödigt och patetiskt. Fan va jobbigt.

kan drömmar vara verkliga?

Grill och potatisgratäng i helgen kan det bli bättre eller? Ja det kan det ahha tecken ojojoj vad vi knäckte är man proffs från hagsätra tiderna så är man det och ingen tar en alltså! Nej det var kul, att killarna förlorade mot oss, suckers;) nej men det var kul faktisgt. älskar att vinna MUHAHAH
Det här får vi göra om i sommar, vilket är snart vore fett nice, bada tex har fan inte änns haft mitt sommarbad än:(



Som alltid då man inte vill bli störd mitt i natten så ringde ett dolt nummer vid två tiden och jag svarade men fick lägga på sen för fick inget svar tillbaka... Gick och lade mig ner igen och vi var ju på väg att sova och sen så ringer hemtelefonen. På morgonen precis innan jag vaknade så drömde jag en ganska hemsk dröm att en person till mig dog och när jag vaknade så visste jag inte om det jag drömde var sant eller inte. Jag är fortfarande rädd och vet inte om jag pratade med någon eller inte. Och de läskigaste är att när jag kollade hemtelefonen så ba fanns det inte något missat samtal fastän telefonen ringde, me knowes that. Läskigt men vad gör man
image11


Aja ska inte fortsätta skriva sagor här, vem orkar läsa liksomen men en sak till.

MR X var ju över helgen, och jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag känner eller vill känna, har ni haft det någon gång? Att man vet vad man vill men sen så från ingenstans så vet man inte det, inte säkert i alla fall. Eller om någon frågar en och man tror sig veta men sen tänker man efter och fattar ingenting, som om man inte är med alls. Jag har svårt för att låta personer in i mitt liv, speciellt efter 2006 slutet av skolan så stängde jag bara och öppnar inte mig längre vilket påverkar ju för jag gillar ju dig men det kommer ta tid innan jag kan älska dig.
Är man seg så är man.

Me gustaria tenerte entre mis brazos

Sego har skickat lite låtar till mig nyss, TACK!! Har typ inget på datorn längre. Fick en låt, Spanish Guitar= jag älskar den alltså, minnen! Just nu så får ja inga låtar på grund av att sego segar sig med och pilla ***** haha

Jag ska ju byta skola, vilket är bestämt nu. Var där i onsdags och pratade med yrskesvägledaren och ska bara skriva ut mig och sen är det klart. Känns jobbigt på något sett, för jag kommer sakna klassen, eller inte klassen för den suger men några där. Vissa skämt och andras prat kommer vara något att ha med sig men jag kommer trivas mer i den nya i hope eller jo det gör jag. Jag kommer känna mig fri och studenten är om ett år ju! Ska bli kul, att vi båda två går ut på samma dag.
Ett år kvar dock, jätte lite ju, med tanke på att vi har gått två år och ett år kvar. Jag vet inte änns vad jag vill bli eller vart jag vill eller liksomen VAD?

image10


Nu ska jag stresso skriva till sego snart. Vill ha lite mer låtishar, lite sego låtar. Fan sego har bara turkiska fattar ändå inget så what the fak får checka om jag har några svenska som jag fattar, typ tomas ledin och sånna va.

Nu ska jag sova,skulle ha skrivit biologin men tro eller ej så hittar jag inte änns arbetet cp! så fick ingen lust att skriva. måste börja om helt och hållet hur kul är det liksomen?!

Imorgon kommer MR X! 

 I wish that I was in your arms
Like that Spanish guitar
And you would play me through the night
'Till the dawn


Steal my heart with every note you play
I pray you'll look my way
And hold me to your heart someday
I long to be the one that you caress with
tenderness
And you don't know
You don't even know that I exist

Lo que paso, paso.

Okej, mycket som har hänt och lite skrivet ser jag nu. Så vart ska ja börja. Jo förra helgen var jag hos MR X(gu va larvigt det känns men men skojigt) och här är första bilden, gillar den vet inte varför men gör det. Och vi gjorde inte så mycket men sen behövde jag åka hem samma dag vilket inte var lika kul.. men det roliga är att han kommer över den här helgen, heela helgen och det ska bli skoj!! Har längtat faktisgt!



      image8



Vad mer har man gjort. Slösat ganska mycket pengar på ingenting faktsigt. Måste börja spara alltså annars blir det inget utomlands eller ingenting inte änns någon mjukglass i sverige säkert.. så pank är jag.
Nej okej jag har lite pengar men de försvinner under helgen är jag hundra på.


Jag var på konfirmation också, i söndags.Det var inte jag som konfirmerade mig men det var kul i alla fall att kolla, första gången faktisgt. Var ganska långtråkigt då prästen snacka goja i mer än halvtimme men resten var helt okej faktiisgt!

image9



In the space where I can breathe

Snackade med min coach idag och jag tror det blir av alltså, jag tror jag byter efter sommarn. Fick betygen wow visste inte att jag hade G i idrott A?! men förståerligt eftersom jag var typ aldrig där.. så man får vara glad för det va. Resten av betygen såg ganska hyfsade ut yao nej men seriöst. Jag ska åka till min kanske nya skola på onsdag och visa betygen och vilka ämnen jag har haft och vilka som jag måste ta igen som den nya skolan har haft. Kanske får spendera dagen med min nya klass också men vi får se hur det återblir. Måste vara där typ klockan nio, ush men bättre åka lång väg och trivas än att åka kort och vilja åka hem igen för att skolan suger.

Jag har pratat med MR X som jag ska träffa på lördag i telefon idag och sms ofcourse varje sekund. Längtar mer och mer om jag ska vara ärlig och jag har märkt att har man något att längta till så går tiden huur fort som helst! 

Lämnade in lite meritförteckningar idag angående sommarjobb, men har en känsla av att det inte blir något kanske för sent ute.. men om det blir något då jävlar ska jag åka till Gotland, med min polare eller utan men jag måste besöka GOTLAND!! Jag vet att ni alla typ," eh vadå gotland, åk till Ayia Napa istället" Men whatefack, jag vill dit liksomen, hur fint som helst där speciellt för att spendera sommaren också längtar redan tillnågot som inte blir av säkert. Hallå, KENO kommer därifrån, vem vill inte åka nu ?!?;)

Aja ska slagga! Tidigt upp imorn.FREDAG! Underbart underbart!


Trött Trött Seg Seg och Trött igen!

TRÖÖÖÖÖÖTTTT!!!! (söt kisse eller hur)

image6
Har varit hur tröött som helst de senaste dagarna! Otroligt ju, jag vill sova hela tiden, men måste hålla mig vaken och jag orkar inte. Det är sommar snart kanske därför att jag har gett upp med allt men det är ju inte bra. Jag måste fortsätta vare sig hur lite eller mycket det är kvar. Okej det är inte så mycket kvar. En typ fyra veckor faktsigt!! JAG LÄNGTAR till något som inte kommer bli kul... Vad kommer jag göra i sommar, svar: Inget. Alla kommer åka någonstans och jag, kommer vara kvar här helt ensam, yeii hur kul som helst liksomen. Alla är upptagna men inte jag, fan får se till att bli det. Skaffa ett sommarjobb och åka själv, för ingen jävel vill ju hänga med.

Nej nu är det sov dags. Tjingeling!!

Den enda människa du kan ändra på är dig själv

Ibland är det inte så bra att vara för på. Ibland är det inte änns så bra att bry sig för mycket. Det är klart att man ska bry sig men inte för mycket att det kan bli fel till slut. Från igår till idag eller nej från igår på en kvart nej en timma så slog det mig, Jag måste sluta bry mig så mycket som jag gör, let it go. Jag ser saker som du inte ser eller du kanske ser de också men du förtränger det och väntar på det bästa. Fine och jag borde sluta bry mig att det kan gå riktigt illa till slut. Vilket jag inte hoppas på att det gör men vad skulle ni göra om ni brydde er om en person vars nära behandlar den illa? Klart man bryr sig och vill att någon gång ska ögonen öppnas och inse att "Jag behandlas illa och varför går jag med på sådana saker" 
Jag vill bara ditt bästa men jag vill också att du öppnar ögonen eller om du har öppnat de så stäng inte de utan håll de öppna och blunda inte för sanningen, försök inte få fram något som kanske inte finns där.

Men jag borde lägga undan allt det här, man blir ju ledsen själv av att man inte kan göra så mycket eftersom då tas det fel och då tror ju folk att man vill det värsta genom att säga att du behandlas si och så av den här personen. Det läskiga är varför jag ser så solklart att du behandlas som skit är för att jag har blivit PRECIS exakt behandlat så. Man känner igen sig, det brukar vi väl göra om det har hänt oss? Och då är det klart att man vill hjälpa att det inte ska gå längre för man vet själv vad som händer och hur man känner sig till slut, right?

Så jag lägger undan det här och lyssnar bara, alla får skylla sig själva om det går fel, jag kan ju inte gång på gång försöka bry mig mer och mer, inte min grej helt enkelt.

I believe this is heaven to no one else but me
And i'll defend it long as
I can be left here to linger in silence
If i choose to
Would you try to
Understand

MR X och jag pratar oavbrutet, mest på sms men det blir lite telefonsamtal då och då. Idag pratade vi inte så mycket faktisgt, han jobbar och jag pluggar. Jag gillar honom skit mycket men jag är rädd, som alla människor blir efter att ha blivit nekade tusen gånger. Men i helgen är det över till honom jag ska så vi får se vad som hittas på!

Never take anyone for granted

Never take anyone for granted, never.
Cause you never know when you might lose them.



If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.



Bad dag, dålig dag idag..
Ibland undrar jag om jag ångrar den dagen då jag vann en vän och förlora en och ibland vet jag själv inte svaret. Jo, jag ångrar inget men jag ångrar att det blev som det blev, inte alltid kul att förlora någon för att vinna någon. Kan inte förklara men vi va väl aldrig riktigt vänner om de blev som det blev synd bara att minnerna inte försvinner..

Ingen bra dag! Och så är det skola imorgon, jupii hipp hurray!
NOT!

Many years have past

Jag har inte skrivit på ett tag eftersom den här sidan har gått mig på nerverna. Ni undrar då, vadå gått på nerverna jo, sista gången eller de senaste gångerna jag har skrivit klart något så har jag klickat på publicera, tror ni inte att sidan stängs av och allt försvinner?? Men vi hoppas på att det inte händer nu inte.
Vart ska jag börjar då HM. Jo Valborg har ju passerat förbi det kan jag börja med.

Så som alla har börjat så tänkte jag vad spelar de för roll om ja också börjar, kalla dig för MR X. I alla fall tills jag kommit på något bättre!
I alla fall så åkte jag till MR X, vädret var ganska bra tills jag kom fram för då började det små regna men det förstörde ingenting. Vi var hos honom ett tag och så seg som MR X var så gick vi sen till brasan i salem, vi var framme efter typ två timmar fastän vägen är en kvar. Trevligt var det fastän det inte fanns sol utan små regn droppar var på oss men det gjorde inget. Jag kommer ihåg att jag blev hur kiss nödig som helst och vad gör man om inte går in i skogen, var ganska läskigt om jag ska vara ärlig. Men det fanns en massa natt vandrare så jag kände mig trygg.

Det var ganska nice årets valborg, bara att minnena från förr kom då och då, kändes jobbigt.

Tjingeling!

RSS 2.0